Hverdag
Legg igjen en kommentar

Nytt liv – nye muligheter!

Jeg har vært litt borte fra bloggen en stund. Har hatt mye å gjøre – vi har nemlig fått muligheten til å få en fresh start! Vi har flyttet! Og det har tatt veldig mye energi og tid! Det er ikke bare bare å leve i esker og oppussing i en måned 🙂 Det tærer på, både fysisk og psykisk å holde på hver eneste dag. Men nå er vi ferdige, og kan kose oss masse i hverdagen igjen 🙂

Ny fresh start! Deilig! Et eget sted, et sted vi kan kalle VÅRT. Min mann flyttet jo inn til meg – og det blir ikke det samme som å få noe sammen. Det er deilig å ha et sted som vi begge har innredet, flyttet inn i, og ikke minst valgt. Vi er klare for å dele livet sammen her.

Vi har tatt den helt ut og faktisk flyttet kommune også. Trodde aldri jeg skulle flytte fra Åskollen, men nå bor vi litt lenger ut, i Svelvik kommune. Ikke helt ute i Svelvik, men allikevel i Vestfold fylke. Og hvordan føles det? Jo ganske godt. Selv om det er skummelt å tenke at guttungen skal starte på ny skole til høsten, tror jeg det blir en positiv opplevelse. Det er en mindre skole, og jeg tror han kan ha godt av å bytte litt. Jeg gleder meg til å starte på nytt på en ny skole selv – og kanskje denne gangen «bare» være forelder, og ikke være i alle styrer og stell og dra alle arrangementer 🙂

Jeg skal få lagt ut noen bilder fra leiligheten – og ikke minst utsikten – men nå må jeg løpe avgårde på skolen med guttungen! Snakkes senere!

This entry was posted in: Hverdag
Tagged with: , ,

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s