Uncategorized
Legg igjen en kommentar

Har du lyst til å være med å lage morro for barn?

Jeg er fortsatt i tenkeboksen på hva jeg skal gjøre med satsningen min på barn/foreldre. Jeg ble jo syk i høst og hadde ikke muligheten til å følge det opp, rett før det så ut til at vi ville fått mer å gjøre, da vi ble kontaktet av media som skulle ta oss til hele Drammen. Det er jo et veldig spennende prosjekt, men nå som jeg har andre ting på gang også, ser jeg at jeg kanskje må begrense meg til å være en del av det, ikke være den eneste som driver det.

Jeg har kommet i kontakt med en kar i fra Oslo som har lyst til å være med å gjøre noe, og jeg tror jeg i alle fall har en til som har lyst til å være med, men jeg tenker det kanskje hadde vært greit å være enda fler å dele det på. Det jeg hadde som plan var å ha en nettside med medlemsskap for foreldre der de kunne finne mange spennende videoer og andre ting som kunne hjelpe dem i hverdagen som foreldre, og også en klubb for barn, med ønske om å lære barn selvutvikling teknikker. Jeg så vel at jeg brukte litt for mye tid på selvutvikling i gruppa, og må dreie det mer mot en aktivitetsgruppe med litt selvutvikling (blant annet har jeg lyst til å holde på at vi skal ha mindfulness meditasjon), slik at ungene syns det er litt mer gøy 🙂 Kanskje skal vi ha det for litt eldre barn også (vi hadde fra 1 – 4 klasse).

Jeg håper derfor det er noen der ute som har lyst til å se nærmere på dette og være med på å sette opp dette igjen, for jeg tror det er liv laga, og det er veldig spennende, så jeg håper vi kan få til noe. Mulighetene er også flere. Hvis du eller noen du kjenner kunne tenke deg å være med på noe sånt, ta kontakt med meg på telefon 91398525 eller mail ireneaasland@live.no!

Håper dere har en fin fin søndag!

This entry was posted in: Uncategorized

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s