Hverdag, Reaktorskolen, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Rolig morgen!

I dag tar jeg meg en rolig morgen! Det begynner faktisk å bli lyst ute før jeg drar meg mot jobb. Det er ikke ofte! Men man trenger sånne dager av og til! Nå sitter jeg i sofaen sammen med mannen min og bare tenker og tar meg litt kaffe. Jeg har allerede gjort litt jobb – det er så fint å kunne jobbe hjemmefra! Men en liten pause på morgenen før jeg drar videre syns jeg at jeg fortjener!

Hører folk sliter med å komme seg på jobb i dag. Det er derfor jeg er så fantastisk fornøyd med hvordan jeg jobber! Det å være selvstendig er helt fantastisk! Jeg jobber når det passer meg, og selv om jeg jobber mye jeg altså, så gjør jeg det ut ifra når jeg vil! Det er sånn jeg vil ha det!

Og jeg har heller ikke planer om å jobbe resten av livet! Jeg kjenner de som begynner å nærme seg 60 som er lei av å jobbe. Lei av alt egentlig, og som ikke klarer å skjule det. Jeg vil ikke bli sånn! Jeg lærte av boka mi i går (Kiyosaki) at det å nå målene sine er en kombinasjon av «wants» og «don’t wants»  – det vil si ting jeg vil ha og ting jeg ikke vil ha 🙂 Dette er en stor del av det jeg ikke vil ha – det å jobbe til jeg blir veldig gammel. I tillegg er det at jeg vil ikke slite med penger, ha dårlig økonomi. Jeg tror den ikke – grunnen er viktigere for meg enn «want’en» om å bli rik! Jeg tror man går på «push» og «pull» – og jeg lener meg nok mer mot «push» 🙂 Motivert av smerte heller enn belønning 🙂

Hvordan har du det? Hva er dine grunner? «Don’ts» eller «want’s»? Jeg tror i alle fall den eneste måten å leve livet på er å drive for seg selv! Da kan man få til det man vil, og leve livet også samtidig! Jeg gleder meg til dagen – men du så deilig å starte den stille og rolig!

Ha en fantastisk dag dere! Vi snakkes!

Yoga

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s