Coaching, Hverdag, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hvordan starter du dagen?

Hvordan man starter dagen har mye å si for hvordan dagen kommer til å bli. Jeg starter dagen med å se på mine Goal Maps. Det er det første jeg gjør, mens jeg enda er litt «groggy». Den følelsen  betyr at underbevisstheten og bevisstheten er i linje, slik at du kan påvirke underbevisstheten din lettere. Dette er ofte den første halvtimen etter du våkner, derfor er det viktig du bruker denne godt! Det du leser, sier eller tenker da vil påvirke både dagen din og tankene dine. Tenk derfor over hvordan du starter dagen!

Noen starter med meditasjon. Jeg bruker av og til mindfulness. Det er en deilig måte å sette forutsetningene for dagen. Det å være tilstede i øyeblikket gjør dagen rett og slett lettere. Og det trenger ikke være lange økter man gjør heller, bare 5 minutter har forskning vist at øker aktiviteten i frontalpannelappene! Veldig effektivt med andre ord.

Etter Goal Maps og meditasjon bruker jeg litt tid til å planlegge dagen. Det sies at effektive mennesker planlegger dagen sin fra morgenen av, og gjerne skriver ned de viktigste tingene som man skal gjøre i løpet av dagen. Jeg liker den tanken, så jeg prøver å gjøre det hver dag. Sammen med en god kopp kaffe selvfølgelig!

Rekker jeg det liker jeg å lese noen sider i en god bok også. Ikke mye, men noen sider for å sette meg selv i rette stemningen. Og det er ikke roman jeg leser altså, jeg leser noe oppløftende og noe som lærer meg noe. Akkurat nå leser jeg (for n’te gang) Rich Dad, Poor Dad av Richard Kiyosaki. Elsker den boka! Etter bare et par sider i den er jeg preppet og klar for dagen! Og fokuset mitt er klart!

Jeg må daffe litt med facebook og Hotmail også da 🙂 Er ikke bare effektiv! Men jeg prøver å gjøre det som er viktig først!

Så hvordan er det med deg? Hvordan starter du dagen din? Har du en plan, eller er det bare førstemann til kaffemaskina? 🙂

sol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s