Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hvordan lage en plan for ukene – nyttig tips!

Da har det nye året startet! Er du som meg, er du gira og klar for å sette i gang med et nytt, spennende år! I år er det så mye som foregår, så jeg fant ut at jeg måtte lage meg en plan. Jeg har rett og slett laget meg en oversikt over hele uka, og dennes aktiviteter. Jeg vet det finnes mange tips, blant annet med tavler og aktivitetskalendere, men for min del holdt det med å lage meg et Excel ark med oversikt over den gjennomsnittlige uken. Da har jeg oversikt over tider og aktiviteter, og kan endre de enkelt også! I tillegg ligger det tilgjengelig på PCen min, som er en av de første tingene jeg ser på om morgenen.

Nå har jeg laget meg en plan fra morgen til kveld, og satt opp faste dager til aktiviteter og kurs plant annet. Jeg trenger å føle at jeg har kontroll, og det føler jeg at jeg har nå. I tillegg til å bruke denne oversikten, vil detaljene for hver uke fylles inn i 7ende sansen min, som jeg er helt avhengig av. Elsker å planlegge, og ha oversikt!

Så nå har jeg fått booket inn både utedag med Sander, aksje – og forex webinar, og stille lese stund for meg selv hver kveld. Det er noe jeg har forsømt lenge, og jeg vet hvor mye bedre jeg føler meg når jeg får litt positiv input hver dag. Det er ikke hva som helst jeg leser – jeg fyller hodet med utviklende stoff. Deilig!

I tillegg har jeg fått lagt inn faste rutiner om morgenen. Jeg skal begynne med Yoga om morgenen, for å få trent litt og ikke minst stresse ned, og jeg tenker det blir en fin start på dagen. Jeg skal også ta opp rutinene med å se på Goalmap’ene mine hver morgen, da jeg vet det hjelper underbevisstheten min å sette i gang å finne løsninger slik at jeg når målene mine.

Jeg vil anbefale alle å gjøre en liten sånn øvelse – å få oversikt over hva som er viktig i løpet av uka og sette opp en oversikt. Kanskje finner du ut at du har bedre tid enn du trodde? Om ikke planen blir lik hver uke, så gjør ikke det noe, bare finn de absolutt viktigste punktene og hold deg til dem. Følger du tipset vil du i alle fall vite hva de er! Lykke til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s