Hverdag, Reaktorskolen, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Inn med det nye! 2015 here we come!

Da var årets siste dag her. En dag for tilbakeblikk, en dag for å tenke på hvordan året har vært. Mange tenker på hva man skulle ha gjort – jeg velger å tenke på alt det jeg har fått gjort! Jeg er kjempe fornøyd med året og hva jeg har oppnådd! Både i privatlivet og i business!

Bare tenk! Jeg giftet meg! Endelig! Det hadde jeg nesten tenkt aldri kom til å skje 🙂 Det er når man lar ting skje i den ordenen det skal, hvor mirakler skjer 🙂 Jeg har funnet meg verdens beste mann, som er med meg i alt, støtter meg og har store drømmer og tanker selv. Helt fantastisk!

Jeg har fått vært med på så utrolig mye spennende med både aksjer, forex, og mange andre spennende kurs. Jeg har reist Europa rundt og møtt mange fantastiske personer! Jeg har lært så utrolig mye, og har så mye spennende som skal følges opp i 2015 – og med det tror jeg det kommende året kan bli enda bedre enn det forrige!

Jeg har også hatt muligheten til å få bli kjent med og hjulpet mange mennesker på Reaktorskolen. Det er en blessing hver dag jeg får være der, og jeg er så glad i de jeg jobber sammen med, og så glad jeg får møte så mange fantastiske personer hver dag som blir sendt til meg. Her er det ingen tilfeldigheter sier jeg bare! Jeg klikker ofte veldig godt med mine, og jeg tror de blir sendt til meg for en grunn. Jeg har sett jeg kan hjelpe mange med veldig mye, og jeg vet jeg gjør en kjempegod jobb her! Og jeg har ingen planer om å slutte 🙂

Så er det tid for nyttårsforsetter. Eller er det det? Hvordan tenker du rundt forsetter? Skal man utvikle seg selv bare på nyttårsaften, eller er det en heltidsjobb? Jeg tror ikke så mye på hva folk lover seg og verden bare på nyttårsaften. Man kan ha gode tanker rundt det, men hvis det ikke ligger noe mer planlagt bak det enn en tanke om å snu ting på nyttårsaften, så går ønsket ofte til grunne. Skal man endre noe må man gjøre det over tid, og det må gjerne tenkes igjennom og planlegges. Man kan oppnå endring på kort tid, men da må man kjenne til noen gode teknikker, for eksempel innen NLP, men jeg tviler på at de fleste nyttårsforsetter er bygd på disse. Om du ønsker å forandre noe – bestem deg for det og gå for det, om det er nytt år eller ikke!

nyttårsforsetter

Kos dere på nyttårsaften alle sammen! Håper dere får masse glede, om det er sammen med mange andre, eller som oss, bare oss to og pus ❤ Første nyttår som gift, perfekt å feire sammen alene 🙂

Ønsker dere alt godt i 2015! Grip dagen! Ut med det gamle – inn med det nye!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s