Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Vel overstått!

Da var alle gaver i hus, alt papir pakket bort, og nesten alle kakene spist opp. Julaften og lekejulaften (som vi i år hadde på 1. dag) har kommet og gått for denne gang. Hvordan føles det? Litt godt. Godt å ha det unnagjort, godt å ha det ferdig. Godt at alle likte gavene, og at strevet ikke var forjeves. Og godt at det er et år til neste gang 🙂

Jeg er heldigvis ikke den som lager maten og steller i stand hverken på julaften eller lekejulaften, det er det mamma som gjør, så vi kommer bare på besøk til ferdig mat. Vi pynter treet og legger under pakker, og har ellers ansvaret for at huset ser sånn nogenlunde ut i de etasjene vi har ansvaret for, pluss gangen. I år har jeg gått skikkelig til verks før jul og ryddet i alle skap og skuffer, og fått mange detaljer på plass før det kom gjester. Detaljer jeg ser mest da selvfølgelig, men deilig er det!

Håper alle hadde en like fin høytid som oss. Vi hadde akkurat passe med gaver, og i overflod av kaker og gotterier, akkurat som tradisjonen er her i huset. Vi koste oss og tok livet med ro, og fikk til og med spilt litt Scrabble på slutten av kvelden. Dagen i går ble tilbrakt mest på sofaen, men vi fikk oss en tur ut også, så vi fikk litt luft, og et besøk i joggebuksa hos søsteren min var heller ikke så dumt.

Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen: bruk denne tiden til å nyte! Bruk den til å vær sammen med dine nærmeste, og kjenn på kjærligheten! Vi trenger ikke ha det perfekt hele tiden, det viktigste er å være sammen. Jeg håper også dere som stresser en del lot skuldrene senke seg disse dagene, og koste dere masse! Dere fortjener det!

Og så er det deilig å tenke på at det er et år til neste gang 🙂 Selv om det er koselig med julekvelden, så er det jo litt styr. Jeg elsker å kjøpe gaver, men det har jo opptatt mye av tankene mine i hele desember 🙂 Så nå skal det bli godt å tenke på planleggingen av neste år, og kose meg på fridagene med familien min! Vel blåst folkens! Gratulere med vel overstått!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s