Aksjer, Marcus de Maria
Legg igjen en kommentar

Investeringer og lykke!

Jeg må innrømme at jeg ikke har vært like flink til å følge Marcus de Maria sitt opplegg, hverken på forex eller aksjer. Jeg har rett og slett ikke følt at jeg har hatt tid til å følge med som jeg trenger for å ha oversikten. Det forventes at jeg skal være på hver dag, og jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg var inne i forex veldig lenge, men det også tar for mye av den lille tiden jeg har. Dessverre. Jeg tenker at jeg må komme meg tilbake på hesten, så det får bli ett av nyttårsforsettene mine 🙂

Nå har vi bestemt at mannen i huset skal ta seg av aksjehandlingen da. I alle fall day-tradingen. Det har ikke jeg tålmodighet til, men han elsker det! Sitte og finne frem til selskaper man bør investere i, passe på ups and Downs, gå ut på rette tidspunktet…. Han er flink til det. Så nå sender vi han på kurs med Marcus over jul, så han får alt inn i ryggmargen, før han begynner på alvor.

Planen var da at jeg skulle fokusere på forex. Men foreløpig ser det ut som jeg holder meg til investeringer. Jeg har to selskaper jeg har investert «buy and hold» en del i, og tenker at dette er strategien min akkurat nå. Jeg vurderer også gull for eksempel, som en litt mer langsiktig investeringsmulighet for å spare opp over tid. Hovedtanken min med dette er jo at jeg skal spare til den pensjonen jeg ikke har, så alle monner drar!

Nå har aksje – gruppa mi  kommet på banen igjen etter litt dvale, og da kjenner jeg jo at jeg blir litt gira igjen. Det kommer flere forslag om å lage investeringsteam på andre ting enn aksjer/forex også, og det liker jeg. Særlig eiendom gir meg kriblinger i magen! Det har jeg alltid syntes har vært veldig spennende, og ikke minst ser jeg at det kan bli penger ut av det. Mamma hadde leietaker i mange år, som betalte hele lånet hennes og mer til, og jeg har selv hatt utleiedel i huset mitt, og det er veldig greie penger! Jeg har alltid ønsket meg en hel leiegård – DET hadde vært spennende!

Vi snakker litt om investering i eiendom i USA da. Kan bli litt langt borte, men må jo høre på alle muligheter! Tenker at hvis noen er villig til å gjøre jobben for meg er jeg med jeg! Vi står jo sterkere sammen, så jeg må undersøke dette nærmere!

Å bruke pengene mine til noe som kan generere noe mer er litt spennende, og gjør meg glad! Jeg som i alle år har først og fremst vært altfor flink til å bruke penger på bare forbruk, har endelig klart å ha en liten portefølje med investeringer, og mer skal det bli! Jeg har faktisk blitt litt sånn jeg, at det å nedbetale lån og investere og se pengene bli til mer, gjør meg lykkelig og glad. Selv om jeg fortsatt er veldig glad i å bruke penger da 😉

Nå gleder jeg mer til et nytt år med mye spennende fremtidsutsikter! Hvis noen vil henge seg på er det bare å ta kontakt! Ha en fantastisk søndag alle sammen!

Hellevik hus (Bilde hentet fra Hellevik Hus)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s