Coaching, Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Mannen har flytta i kjelleren!

Ja, her sitter jeg alene 🙂 Mannen har flytta ned i kjelleren! Sannsynligvis ikke for alltid, men for noen timer i alle fall! Sånn er det når man kan stå i kjelleren og kose seg med hobbyen sin – da blir det meg og vinglasset innimellom 🙂

Passion er viktig. Å ha noe å brenne for, å ha noe å holde på med. Noen får det gjennom hobbyer. Og noen hobbyer blir mer enn hobbyer etter hvert 🙂 DET kan bli spennende! Det er alltid spennende når noen kan ta sin passion for noe over til et levebrød! DA blir det ikke kjedelige dager på jobb i alle fall!

Mannen min har passion for det han driver med. Han går opp i det med hud og hår, og lærer alt det er å lære, leser og ser alle videoer, prøver seg frem. Det er veldig gøy å se, å se gnisten i øynene hans når han snakker om hva som er mulig, og hva han kan få til. Jeg skjønner at dette må vi dele med resten av verden også etter hvert, men først må han få lov til å lære seg alt han føler han må kunne for å la overgangen fra hobby til levebrød så lett som mulig.

Jeg tror det er viktig å ha noe å gjøre man elsker. Jeg tror at det fører til mindre sykemeldinger, kortere sykemeldinger, og folk som orker litt mer. Jeg tror også det skaper gode, trygge familier – fordi man får mer energi og blir rett og slett glad av å være på jobb, og da er man kanskje litt lettere å ha med å gjøre hjemme også:) En person som sliter seg ut psykisk på jobb, vil ta dette med seg hjem, og da kan hjemmesituasjonen bli noe helt annet. Jeg tror derfor det er mange grunner til at folk skal følge sin passion, og gjerne starte eget. Det kan kanskje være litt skummelt, men tro meg – det er verdt det! Hvis man ikke har lyst til å ha det ansvaret, kan man bli verdens beste arbeidstaker! En ansatt med passion for jobben sin er absolutt det enhver sjef ser etter!

Hvordan er det med deg og jobben? Er det din passion? Eller har du en passion «på si» – en hobby som gjør dagene dine glade, og livet verdt å leve? Hvis ikke – hva kunne det vært; den lille tingen som tenner en glød i deg?

Julemusikk, stearinlys, et ryddig hus og vinglasset, samt nypresset kaffe er fint det! Jeg klarer meg en stund til kjære – bare kos deg du! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s