Selvutvikling
Comment 1

Stille, stille, stille!

Nå har det vært stille fra meg. Jeg har rett og slett bare måtte ha en pause, for det har vært så mye annet som har stått på plakaten. Reaktorskolen tar mye tid, og jeg får være med på så utrolig mye spennende her, så dagene bare flyr! I tillegg har tiden gått med til vanskelige valg og utfordringer.

Men jeg kjenner hver uke at det rykker litt i blogge-nervene igjen 🙂 Jeg tar opp tråden igjen, og håper dere vil følge meg!

Så hva har livet bydd på i det siste? Utfordringer, store utfordringer. Jeg har vært veldig takknemlig for at jeg har et så naturlig forhold til det å tenke positivt, for i det siste har livet kastet på meg både sykdom og psykiske påkjenninger. Og det er ikke alltid like enkelt å være tilstede i ditt eget liv, og ikke minst i din familie’s når det røyer på som verst.

Det som har holdt meg gående er en tanke jeg alltid bærer med meg om at alt skjer for en grunn. Jeg mener ikke i en sjebne – forstand, om at alt er planlagt for oss, men at det alltid vil være noe i enhver situasjon man kan lære av, eller ta med seg videre, og som til slutt vil gi deg noe mer. I mitt tilfellet har jeg sett at jeg for eksempel kan være veldig rasjonell, og beholde roen og virkelighetssansen, selv om fæle ting skjer. I tillegg er jeg så heldig at jeg har fått komme enda nærmere min kjære mann, og vi har fått et enda tettere bånd enn vi hadde, og jeg velger å tenke at dette er det jeg skulle få med meg fra disse utfordringene. Han har vist seg som en ektemann i særklasse, og vært min klippe gjennom alt! Jeg er kjempeheldig som har han!

Så når jeg nå sitter igjen med noen erfaringer på baken, vil jeg bare oppfordre alle andre til å kunne klare å implementere dette i livet deres også. Det gjør livet lettere å leve, og man takler utfordringer bedre! Nå er livet mer eller mindre tilbake til normalen, og jeg skal nyte dagene i jula masse!

Vi snakkes absolutt snart igjen folkens! Takk for at dere har ventet på meg 🙂

meg

1 kommentar

  1. Freddy says

    Liker å lese bloggen din. :-):-) følger selvfølgelig fortsettelsen. Koselig att dere har kommet hverandre nærmere. Lykke til med framtida :-):-):-)<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s