Barn og Foreldre, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

3 ting alle foreldre bør vite!

Som noen av dere vet har jeg startet en medlemsside for foreldre: http://www.modernparentinghelp.com. Siden er, som dere sikkert skjønner på engelsk, men jeg har jo lyst til å jobbe med dette temaet på norsk også, så jeg tenkte jeg skulle gjengi noe av stoffet her. Det er derfor det har vært litt stille på denne bloggen – det tar tid å bygge opp en medlemsside: pluss være tilstede på alle sosiale medier for å lage meg et navn innen den verdenen. Veldig spennende, og utfordrende!

Jeg skrev litt her om 3 ting alle foreldre bør vite. Jeg har begynt å lage små video-snutter på min Goggle + side, som blir publisert til min kanal på Youtube – som både er litt skummelt, og veldig spennende. Jeg trenger trening, men som alt annet her i verden blir man ikke ekspert på noe før man har gjort det 10 000 ganger, så jeg har litt vei å gå! Men det er veldig spennende temaer jeg tar opp, så videoene er verdt å se. Det jeg skrev om lagde jeg også en video om, som jeg tenkte å dele med dere. Du vil lære om tre viktige ting du kan implementere  og bruke i ditt familieliv, som vil hjelpe dine barn masse!

Her er videoen:

 

Gi meg gjerne tilbakemelding på innholdet! Hva er viktig for deg som forelder?

This entry was posted in: Barn og Foreldre, Selvutvikling
Tagged with: ,

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s