Barn og Foreldre, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

3 ting alle foreldre bør vite!

Som noen av dere vet har jeg startet en medlemsside for foreldre: http://www.modernparentinghelp.com. Siden er, som dere sikkert skjønner på engelsk, men jeg har jo lyst til å jobbe med dette temaet på norsk også, så jeg tenkte jeg skulle gjengi noe av stoffet her. Det er derfor det har vært litt stille på denne bloggen – det tar tid å bygge opp en medlemsside: pluss være tilstede på alle sosiale medier for å lage meg et navn innen den verdenen. Veldig spennende, og utfordrende!

Jeg skrev litt her om 3 ting alle foreldre bør vite. Jeg har begynt å lage små video-snutter på min Goggle + side, som blir publisert til min kanal på Youtube – som både er litt skummelt, og veldig spennende. Jeg trenger trening, men som alt annet her i verden blir man ikke ekspert på noe før man har gjort det 10 000 ganger, så jeg har litt vei å gå! Men det er veldig spennende temaer jeg tar opp, så videoene er verdt å se. Det jeg skrev om lagde jeg også en video om, som jeg tenkte å dele med dere. Du vil lære om tre viktige ting du kan implementere  og bruke i ditt familieliv, som vil hjelpe dine barn masse!

Her er videoen:

 

Gi meg gjerne tilbakemelding på innholdet! Hva er viktig for deg som forelder?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s