Hverdag, Mastermind, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Mastermind og 80-talls konsert!

Super duper dagen! Også så fint vær! Får ikke vært så mye ute i solen i dag da, blir vel sittende inne for det meste. Gjør ikke noe det når jeg skal møte solstrålene i Mastermind gruppen vår!

Bruker gjerne fridagene mine til å tenke nytt! Gruppa gir meg gode tilbakemeldinger på oppbyggingen av nettsiden min, og det er kjempegøy. I dag skal vi snakke litt om SALES PAGE! Blir spennende 🙂 Dette er kurset til Alex Mandossian, han vi var på kurs med i Milano som holder. Veldig spennende! Han er verdensledende innen online marketing, så håper å kopiere han mest mulig 🙂

Etter Masterminden skal vi fikse oss til party! Da blir det 80-talls konsert på Telenor Arena – flere som skal? Jeg har vært på Fretex og fått tak i herlige pastell fargede klær og har børstet støv av de lilla semsket skinn ankel støvlettene mine 🙂 Dette blir bra! Ine i Masterminden er make – up artist og skal gjøre oss freshe og fine på håret og med deilig 80-talls sminke! Gleder meg!

Og neste uke blir det et par telefoner som kan avgjøre mye for Barnas Verden – ønsk meg lykke til!

This entry was posted in: Hverdag, Mastermind, Selvutvikling, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s