Barn og Foreldre
Legg igjen en kommentar

Søker bidragsytere!

For en fantastisk dag å leve på! Her på campingen har det vært frost i natt, så det var kaldt å stå opp! Is på teltet og is på bilen. Snart mai jo! Godt vi har flott gassovn og teppe på gulvet (nytt av i år, og heldigvis for det!). Men dagen er fantastisk uansett – det har ikke noe med været å gjøre – dagen er hva du gjør den til!

Søker bidragsytere ja. Ja! Jeg trenger folk med bakgrunn innen pedagogikk, helsevesen eller også folk som liker å dele om familielivet sitt, som vil være med på prosjektet mitt rundt barn. Jeg vil gjerne ha gjestebloggere her, og etter hvert publisere artikler på en nettside som jeg tenker å lage. Om du vil at flere skal lese bloggen din for eksempel, kan jeg også reposte dine innlegg!

Det er mange som er flinkere enn meg til å skrive, og jeg vil gjerne dele dette med verden! Ta kontakt, så kan vi diskutere form! Jeg treffes på mobil 91398525, mail ireneaasland@live.no og her på bloggen! Gleder meg!

 

 

bok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s