Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Tar Gründere ferie?

Påskeferie. Endelig sier noen. Deilig sier jeg! 6 deilige dager på campingen – sesongen har endelig startet! Foreløpig er det så mye vind her nede at vi som ikke har fått strammet teltet helt enda har ligget våkne i natt og trodd at teltet nesten skulle rives ned! Men det står like helt, og her sitter jeg og koser meg. Skal bli mange gode dager her!

Men hvordan er det med dere andre gründere? Tar man egentlig ferie når man jobber for seg selv? Noen dager her og der er deilige, man må jo slappe av litt også, ellers blir man jo veldig sliten – men er egentlig hodet også på ferie? Drømmer man ikke like mye når man er på ferie som når man er på «jobb»? Jeg vet ikke om det kan kalles «arbeidstimer» når man bruker tiden sin på å se fremtiden som lys. Kanskje kikke på steder man har lyst til å reise når man har kommet så langt at firmaet klarer seg mer eller mindre alene uten deg. Tenke på hva man skal sette pengene i når man bare får gått i overskudd, aksjer, investeringer som hus eller utleieleiligheter, eller for eksempel kjøpe opp andre firmaer.

Jeg kjenner mange Gründere. Små og store planer, og små og store firmaer. Det er en veldig trend å starte for seg selv, og jeg tror vi kommer til å se mer og mer av det fremover. Så gøy! Mange flere som tør ta skrittet og følge drømmen sin! Det er nemlig litt skummelt å starte for seg selv – man får for eksempel ikke så mye ferie lenger 🙂

Men det som er gøy, er at gjerne etter noen dager fri, så begynner det å klø i fingrene etter å jobbe igjen. Man gleder seg til å sette i gang, og de fleste gründere jeg kjenner tar ikke så mye fri, ikke minst fordi de liker å jobbe. Det er jo det som er det mest fantastiske med å drive for seg selv, man elsker jo jobben sin! Man får lov til å drive med noe man elsker, og som man har valgt selv! Noe man gleder seg over, og som man ser vokser og blir større enn en selv! Det er så fantastisk!

Akkurat nå har jeg ferie. Men det klør allerede i fingrene. Godt med fri, men et gründer hode sover aldri!

Ha fantastiske dager i påsken – hvor du nå enn er!

 

kaffe camping

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s