Barn og Foreldre
Legg igjen en kommentar

Barnas Verden!

Nå skal dere ENDELIG få vite en av de tingene jeg har jobbet med i det siste! Det er så spennende at jeg kan nesten ikke vente med å sette i gang!

Jeg tenker å starte opp en klubb for barn fra 1. til 4. klasse! Hvor kult er ikke det? Det skal bli noe helt spesielt – noe som ikke finnes i Drammen i det hele tatt – og det blir SÅ gøy! Jeg gleder meg masse!

Så jeg har et spørsmål til deg:

Hvis du skulle ville vite mer om en slik klubb, og hadde et spørsmål om det – hva ville det ha vært?

Du kan spørre meg her, på Facebook, ring meg på tlf 91398525 eller send meg en mail på ireneaasland@live.no!

Håper dere kan hjelpe meg med å se hva jeg trenger å tenke på når jeg skal starte opp!

Ha fantastiske dager i påsken – det skal vi!

 

This entry was posted in: Barn og Foreldre

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s