Hverdag, Mastermind, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Mastermind på Google Hangout!

I går fikk jeg endelig testet Google Hangout. Og det var helt super dupert! Dette er et verktøy jeg absolutt kan benytte meg av. Bedre enn skype for en mindre gruppe, fordi man kan få se bildene til hverandre selv om man ikke har betalt for noen større pakke, og fin fint for en større gruppe (eller massiv stor gruppe!) hvis man vil holde foredrag over nett. Jeg gleder meg til å få testet det ut også!

I går var vi nemlig på andre Mastermind samling. Jeg gleder meg alltid til å møte den gjengen! Fantastiske damer som gir masse av seg selv. Jeg kjenner at jeg virkelig kan vokse på å ha dette i livet mitt. Vi kommer alle til å få masse ut av dette!

Jeg fikk da hjelp til å fortsette å utvikle det nye konseptet mitt. Vi jobbet med hva som kan være mine punkter i markedsføringen, og ikke minst hva folk kan komme på å spørre om. Det neste skrittet er å ta det videre ut i den store verden. Gleder meg masse!

Jeg har hørt om Mastermind grupper før, og har vel prøvd å være med i en også, som ikke fungerte. Jeg ser at det fungerer veldig godt å være en mindre gruppe (vi er 7 stykker), for da får vi tid til å gå igjennom alles prosjekter og finne gode løsninger sammen. Jeg tror at prosjektet mitt ikke hadde blitt dratt fremover og at jeg ikke hadde klart å få denne innsikten selv. Bør absolutt prøves ut!

Nå gleder jeg meg til å jobbe videre selv før vi møtes igjen neste uke. Kanskje kan jeg snart begynne å få konseptet ut i den store verden?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s