Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Gode venner!

Good friends have Your back sies det. Og så sant så sant. Gode venner oppmuntrer og dytter deg opp og frem, dårlige venner drar deg ned. Gode venner vil deg alt det beste og er oppriktig stolt og glad når du får til noe, dårlige venner er misunnelige.

Er det noen grunn til å beholde dårlige venner? Er det fordi vi føler en plikt ovenfor dem, eller fordi vi ikke vil at de skal bli såret? «Bare gi han en sjangs til, han mener det sikkert ikke sånn…» Er vi litt redd for å bli sittende uten venner kanskje, om vi tar en ordentlig opprydning i venneflokken?

Noen mennesker bare er sånn. Og det som er helt sikkert er at man kan ikke endre en annen person. Den eneste du kan endre er deg selv! Og i det du endrer deg selv, ser du kanskje verden på en helt annen måte, og kanskje også deg selv på en helt annen måte. Kanskje ser du at de du har hengt rundt i mange år ikke bringer det beste ut av deg selv, og at dette ikke gavner deg i det lange løp. «Man er hvem man omgås» sies det. Og omgås du mennesker med dårlige holdninger og som er selvsentrerte vil du kanskje bli det selv også.

Det er viktig å passe på hva som går inn i ørene hver dag. Hva man blir fortalt er gjerne det man etter hvert begynner å tro på. Om man til stadighet er utsatt for misunnelse eller dårlige holdninger, kanskje til og med blir man fortalt om og om igjen at man ikke kan få til ting eller ikke er god nok – og da er det enkelt å begynne å tro at det er sannheten. DERFOR er det viktig å omgi seg med mennesker med positiv energi som vil noe mer for seg selv, og ikke minst for deg.

Jeg har vært så heldig å i det siste få utvidet den indre vennekretsen min kraftig. Det er merkelig når nære, gode vennskap oppstår instantly. Man trenger ikke ha kjent hverandre i flere år for å kunne kalle hverandre nære, gode venner – man trenger bare møte de rette personene! Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått oppleve sammen med disse nydelige menneskene bare i de siste ukene, og ser virkelig frem til å dele både livet mitt og fremtiden min med dem! Tusen takk for at dere bare ser det gode i meg, til og med når jeg ikke ser det selv! Gode venner vil hverandre bare godt og tenker på vennen sin først, ikke først etter seg selv. Jeg er veldig glad i dere damer! You rock!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s