Barn og Foreldre, Hverdag
Legg igjen en kommentar

Aktiviteter for barn mellom 5 og 10 år!

Er det noen som vet noe om hva det finnes på Østlandet av slike ting? En ting er idrett i alle typer former, og ikke minst kor eller korps, men hva med de som ikke interesserer seg for slike ting? Faller ikke de litt utenfor?

Jeg har en gutt som er veldig aktiv, han går på allidrett en gang i uka og fotball en gang i uka. Allikevel blir det mye hjemme-sitting i uka syns jeg. Hjemme får vi ikke gjort så veldig mye, ikke minst fordi det er ikke så mye tid til å finne på ting. Å gå ut nå på vinteren har i alle fall til nå vært vanskelig på ettermiddagene, fordi det blir så fort mørkt. Jeg er ganske sikker på at han kunne hatt glede av å hatt noe mer å finne på på ettermiddagene, ikke minst fått vært litt sammen med kompiser. Jeg vet også om barn som blir sittende mye hjemme rett og slett fordi det ikke er aktiviteter som passer dem – fordi de ikke liker sport eller kor 🙂

Og hva med foreldrene? Er det ikke nok mas og kjas å få til alt man skal i hverdagene, når man i tillegg skal tenke på dette? Alle tenker vel at man skulle fått aktivisert ungene litt mer! Og ikke minst fått latt dem vært litt mer med venner også i uka. Jeg tenker også at det for meg hadde vært veldig deilig om guttungen kunne fått alt dette, og jeg i tillegg kunne fått hatt en dag for meg selv – for oss selv. Om det så bare er for å gå i butikken eller trene alene uten å måtte dra han med på ting han kanskje ikke syns er SÅ gøy!

Jeg har jo organisert disco på skolen for alle trinnene nå to ganger. Og jeg ser hvor super populært det er å gjøre noe annet enn bare være på trening. I fjor hadde vi 250 barn innom i løpet av to dager, og i år var det enda flere. Jeg elsker å arrangere ting, og å få lov til å arrangere ting for barn er jo helt fantastisk! Det er så gøy å se dem løpe rundt og ha det kjempe gøy!

Er det noen som vet om at det finnes noe annet å gjøre her i nærheten? Kanskje også innover mot Oslo eller nedover Vestfold? Finnes det i det hele tatt noe i landet her? Tips mottas med takk!

Ta gjerne kontakt med meg på telefon 91398525 eller mail ireneaasland@live.no 🙂

This entry was posted in: Barn og Foreldre, Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s