Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Oppdatering kurs og reise!

Vet dere, det ble en veldig morsom, men veldig slitsom tur. Hadde rett og slett ikke tid og overskudd til å oppdatere – men her er et lite innblikk:

Warsawa var topp! Blair Singer er en flink trener, men han er litt seriøs og streng. Ingen som tør komme for sent til hans treninger altså! Litt for selvhøytidelig også. Men han har godt innhold! Vi var på kurs som het «Sales Explosion!» og jeg må si det var en opplevelse. Jeg fikk til og med tvunget meg selv til å selge litt. Det jeg syns har blitt veldig skummelt fikk jeg prøve meg på litt igjen. Det er jo så lenge siden jeg har solgt noe, at jeg syns rett og slett det var litt skummelt ja.

Vi hadde en morsom øvelse skjønner dere, hvor alle i salen – ca 350 mennesker – solgte for over 22 millioner dollar på 10 minutter! DET var powefull! Dermed har vi bevist at vi er folk som tjener minst dette i timen! Og det gjør noe med innstillingen din!

Milano var enda bedre! Det beste kurset jeg har vært på! Med den beste treneren! Det inspirerte meg til å sette i gang for alvor med mine nye prosjekter, og ikke minst lage nye 🙂 Dette blir helt fantastisk! Men Milano trenger et innlegg for seg selv, det er helt klart! More to come!

Livet ruler!

This entry was posted in: Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s