Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Comments 2

Klar for Warsawa og Milano!

Yes, da er det ut på tur igjen! Klar for to nye eventer med verdens beste gjeng i Quantum Leap!

Først går turen til Warsawa igjen. Her blir det to dager med maxet opp tid sammen med Blair Singer og hans Sales Explotion! Gleder meg til å høre han igjen! For dere som fulgte meg på Train The Trainer i London i Oktober, var det han som holdt det kurset, og han er helt fantastisk! Nå skal jeg da på hans eget event, og lære meg mer om salg!

Til uka tar jeg flyet videre til Milano og her skal jeg være med på T. Harv Ekers Guerilla Business Intensive i 5 hele dager. Dette dreier seg også om hvordan bygge buisness’en din, og også hvordan å selge – de har lovet en salgsteknikk som overgår alt annet og som funker hver gang. Blir spennende!

Jeg må si jeg er spent da! Det er jeg jo alltid før eventer, jeg vet at det kommer til å bli utfordrende, og ikke minst slitsomt fordi vi holder på i timesvis (lørdag er jeg der fra 0830 til ca 2300!). Men denne gangen må jeg si jeg er litt mer enn bare spent. Det er lenge siden jeg egentlig har brukt salgstalentene mine, og jeg har kanskje puttet den evnen langt ned i skuffen. Jeg vet det er helt avgjørende for å få til de planene jeg har fremover – men det er litt skummelt allikevel.

Jeg tenker jeg skal prøve å få til å blogge litt mens jeg er borte – jeg har jo til og med noen dager fri innimellom nå, så jeg får oppleve litt (jeg har aldri vært i Milano jeg!), så jeg får nok tid underveis! Da får dere høre faktisk hvor utfordrende jeg syns det er!

Ønsk meg lykke til!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s