Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hvilken bok leser du akkurat nå?

Jeg leser så mye jeg kan få til. Og det er ikke romaner som ligger på nattbordet – det er selvutviklingsbøker. Jeg ønsker å vite mest mulig om hvordan jeg kan få et bedre liv, og hvordan jeg kan hjelpe andre til å få det enda bedre.

Akkurat nå er jeg vel dypt inne i to bøker. «Hvordan vinne venner» av Dale Carnegie. Dette sies å være den viktigste selvutviklingsboken som er blitt skrevet i det 20ende århundre, og kanskje også noen gang! Det er ganske stort, så jeg vil virkelig anbefale dere å lese den. Den handler rett og slett om hvordan du skal være mot andre, som er viktig i alle aspekter av livet.

Den andre er av et litt annet preg. «Secrets of the millionaire mind» av T. Harv Eker tar for seg hvordan man skal tenke for å bli rik. Og da mener jeg så rik som man ønsker å bli. Det er ikke om å gjøre å bli rikest, bare bli flink til å håndtere de pengene du har, og kanskje øke dem til der du føler at du ønsker å være. Han mener at det ikke finnes noen begrensning på hvor mye du kan tjene – alt sitter i hodet. Det er bare hva du ser for deg at du kan tjene som står i veien for deg når det gjelder penger. Og han har en veldig direkte måte å skrive på som gjør denne boken veldig morsom å lese.

Det siste er noe jeg trenger å få implementert, og jeg kjenner at jeg er ikke helt der enda. Jeg har i mitt liv ligget litt over gjennomsnittet i hva jeg har tjent, men jeg har alltid brukt opp alt, og litt til. Etter at jeg var på kurset hans «Millionaire Mind Intensive» i Oslo i april, har jeg lært meg hans system for pengestyring, som er helt fantastisk! Jeg har lyst til å lære det videre, for dette er noe alle bør vite om! Det har gjort at min økonomi er MYE bedre i dag enn den var for bare et år siden. Noe jeg aldri hadde trodd 🙂

Det finnes så mange spennende bøker, om temaer man virkelig trenger å komme dypere ned i for sin egen del. Og de fleste trenger man å lese flere ganger. Budskapet er ikke alltid like enkelt å få implementert, det vet jeg alt om, derfor er det bare en ting som fungerer: repitisjon!

Så hvilke bøker leser du? Trenger du noe avslappende, eller noe som utfordrer deg litt? Jeg har mange flere anbefalinger – bare å spørre! Det går fint an å lese flere om gangen, om du også trenger en roman for å sovne 🙂

Ha en fantastisk dag alle sammen – her er det snart coaching og internmøte med verdens beste gjeng på Reaktorskolen!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s