Endelig Røykfri, Helse, Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ny kursbestilling!

Så moro! Jeg fikk en ny bestilling på røykeavvenningskurset Endelig Røykfri i går! Jeg samarbeider jo med bedriftshelsetjenesten Synergi Helse, og de tilbyr mine kurs til sine kunder. I går ringte de og spurte om jeg kunne ta et kurs i februar for OSL Gardermoen! Så spennende!

Samarbeidet med Synergi Helse har gitt meg muligheten til å holde kurs i mange spennende bedrifter. Asko har jeg jobbet sammen med flere ganger, Bring har jeg vært hos, Sødra Cell, og EB Nett. Og tenk å få lov til å komme til OSL da! DET er super spennende! Jeg er veldig spent på hvor mange som kommer da, men heldigvis er det ikke så mange som røyker lenger, så kursene mine blir mindre og mindre 🙂

Jeg ser helt klart fordelene med å jobbe sammen med en stor bedriftshelsetjeneste. Gode samarbeidspartnere er gull verdt. Å vite at de tar seg av salgsjobben, er også selvfølgelig gull. Synergi Helse er veldig proffe, og veldig flinke på det de gjør. De har et helse senter også, i samarbeid med Moov treningssenter, som jeg også har jobbet sammen med. Mye flinke folk i Drammen!

Det er jo «riktig» tid på året for røykeavvenningskurs. Jeg håper at så mange som mulig har turt å ta skrittet på å sette i gang, eller har planer om å komme i gang. Helsegevinstene er kjempestore, og det gjør mye for miljøet rundt deg. Ikke minst for familien din! Ta kontakt om bedriften din, eller du selv har lyst til å prøve kurset! Du treffer meg på tlf 91398525 og mail ireneaasland@live.no 🙂

This entry was posted in: Endelig Røykfri, Helse, Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s