Coaching, Hverdag, Kaffe, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Våken – og klar til dyst!

Da ville ikke hodet mitt ha mer ferie! Våknet halv syv i dag og i hodet svirret masse gode tanker om jobb, mål og fremtiden. Jeg er super klar for 2014! Jeg starter planleggingen med samarbeidspartnere allerede kl ni i dag, så det var vel det som fikk fart på meg. Er det ikke deilig når man gleder seg så mye til å jobbe at man faktisk står opp to timer før tiden bare for å forberede seg og sitte og glede seg? Det er livet – det er sånn alle skulle hatt det!

Og grunnen til det? Jeg lever min misjon! Jeg har tent lyset mitt i verden, og er med på å gjøre den bedre. Jeg gleder meg til å komme tilbake til coachingen på Reaktorskolen neste uke, og jeg gleder meg til å begynne å jobbe med kaffe allerede i dag. Jeg skal også begynne å planlegge året og hvordan jeg skal få satt i gang resten av prosjektene mine! Åh, jeg gleder meg allerede!

Nå sitter jeg her, i mørket, med stearinlysene mine på og hører bilene suser forbi. Folk er på vei til sin jobb, tidlig tidlig på morgenen. Jeg lurer på om de som sitter i bilene gleder seg like mye som meg over jobben sin? Det er ikke sånn som de fleste tror at alle hater å dra tidlig inn og gjøre en 9-16 jobb. Det er faktisk mange der ute som oppfyller sin misjon ved å være i en sånn jobb. Og godt er det – hvordan skulle vi ellers fått verden til å gå rundt? Men det er klart det er noen som ikke enda har funnet sin misjon her i livet, og kanskje sitter i den bilen og gleder seg til å komme seg hjem igjen. Noen gruer seg rett og slett til å komme på jobb. Jeg har sagt det før også: jeg syns det er viktig å finne sin misjon – verden blir et bedre sted når folk gjør det de elsker å gjøre – hver dag!

Jeg kan hjelpe til med å finne frem til hva som kan være misjonen i livet ditt. Jeg kan sette i gang noen prosesser hvor du vil komme til å finne frem til hva du er satt her til å gjøre, slik at du også kan stå opp og glede deg til dagen. Kanskje innebærer det også at jobb-hverdagen din blir mer avslappet? Mailen min er ireneaasland@live.no – send meg gjerne spørsmål, så skal jeg svare – og kanskje hjelpe til på veien 🙂

Nå skal jeg kose meg med forberedelsene til mitt fantastiske 2014. Gleder meg stort – og det håper jeg dere gjør også!

This entry was posted in: Coaching, Hverdag, Kaffe, Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s