Coaching, Hverdag, Kaffe, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Våken – og klar til dyst!

Da ville ikke hodet mitt ha mer ferie! Våknet halv syv i dag og i hodet svirret masse gode tanker om jobb, mål og fremtiden. Jeg er super klar for 2014! Jeg starter planleggingen med samarbeidspartnere allerede kl ni i dag, så det var vel det som fikk fart på meg. Er det ikke deilig når man gleder seg så mye til å jobbe at man faktisk står opp to timer før tiden bare for å forberede seg og sitte og glede seg? Det er livet – det er sånn alle skulle hatt det!

Og grunnen til det? Jeg lever min misjon! Jeg har tent lyset mitt i verden, og er med på å gjøre den bedre. Jeg gleder meg til å komme tilbake til coachingen på Reaktorskolen neste uke, og jeg gleder meg til å begynne å jobbe med kaffe allerede i dag. Jeg skal også begynne å planlegge året og hvordan jeg skal få satt i gang resten av prosjektene mine! Åh, jeg gleder meg allerede!

Nå sitter jeg her, i mørket, med stearinlysene mine på og hører bilene suser forbi. Folk er på vei til sin jobb, tidlig tidlig på morgenen. Jeg lurer på om de som sitter i bilene gleder seg like mye som meg over jobben sin? Det er ikke sånn som de fleste tror at alle hater å dra tidlig inn og gjøre en 9-16 jobb. Det er faktisk mange der ute som oppfyller sin misjon ved å være i en sånn jobb. Og godt er det – hvordan skulle vi ellers fått verden til å gå rundt? Men det er klart det er noen som ikke enda har funnet sin misjon her i livet, og kanskje sitter i den bilen og gleder seg til å komme seg hjem igjen. Noen gruer seg rett og slett til å komme på jobb. Jeg har sagt det før også: jeg syns det er viktig å finne sin misjon – verden blir et bedre sted når folk gjør det de elsker å gjøre – hver dag!

Jeg kan hjelpe til med å finne frem til hva som kan være misjonen i livet ditt. Jeg kan sette i gang noen prosesser hvor du vil komme til å finne frem til hva du er satt her til å gjøre, slik at du også kan stå opp og glede deg til dagen. Kanskje innebærer det også at jobb-hverdagen din blir mer avslappet? Mailen min er ireneaasland@live.no – send meg gjerne spørsmål, så skal jeg svare – og kanskje hjelpe til på veien 🙂

Nå skal jeg kose meg med forberedelsene til mitt fantastiske 2014. Gleder meg stort – og det håper jeg dere gjør også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s