Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Bør man ta seg en ferie?

Eller bør man jobbe hardt og intens med drømmene sine hele tiden? Er det sånn at man ikke kommer til å komme frem om man lar seg selv slappe av en stund, for å nyte øyeblikkene mens de er her?

Jeg tror det siste. Jeg kjenner veldig mange som har oppnådd store ting her i livet. Mange som lever drømmene sine, og som elsker det de gjør. Av disse har jeg funnet at det er to typer mennesker. De som jobber hele tiden, og som ikke tør ta pauser, og de som stopper opp innimellom og «lukter på rosene». Hvilke tror du er mest lykkelig? Er det noen forskjell på dem? Jeg tror ikke det. Vi er bare forskjellige.

Jeg er nok i den siste kategorien. Jeg trenger noen pauser, også fra det jeg elsker å gjøre. I jula har jeg kjent på at jeg trengte en pause, og jeg vet med meg selv at om jeg slapper av litt og løfter blikket opp fra «skyttergrava» har jeg mer energi til å fortsette veien videre etterpå. Det har skjedd mye i 2013 og det var deilig å bare kjenne litt på alt jeg har oppnådd og opplevd. Hva jeg skal forberede meg på å gjøre i 2014. Glede meg til det. Det var godt å puste litt.

Ikke minst trenger familien min meg litt innimellom. Jeg kan bli ganske intens på alle prosjektene mine, og det går fra dag til kveld. Dette halvåret har jeg jo også vært mye borte, med reisene mine til fjern og nær, og det var deilig å ha litt «hjemmetid» med de jeg elsker. Jeg gjør det mye for meg selv, men selvfølgelig også for dem. Jeg merker jo at det å være nyforelska og snart klar for giftemål er av og til vanskelig når man aldri ser hverandre 🙂

Så kommer det store ALT: når setter man i gang igjen? Gjør man noen gang det? DET er forskjellen på de som får det til og når målene sine, og de som ikke får det til. Ikke om man tar seg pauser innimellom, men om man faktisk tar opp tråden ganske kjapt etter en pause, med like raske skritt som før. 2014 kommer til å bli et stort år, der mange av mine prosjekter vil komme til live, HVIS jeg tar opp tråden igjen etter ferien min.

Og her er jeg god. Etter en pause er jeg klar med alle kanoner igjen. Det at jeg trenger en pause betyr ikke at jeg gir opp på drømmene mine eller ikke kommer til å nå dem, jeg kommer bare med mer energi. Jeg begynner å bli klar for 2014, og tankene går nå non stop på hva som skal gjøres når jeg er tilbake. Men jeg skal la kroppen hvile litt til, og er klar for dyst etter nyttår. Noen ganger må man la seg selv bare være 🙂

Så uansett hvilken kategori du tilhører – vær lykkelig i den. Det er ingen som er «gal» eller «riktig» – det er bare forskjell på dem. Kos dere i jula – selv om det ikke er snø – og gjør 2014 til det beste året noen sinne!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s