Helse, Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Nye spennende ting!

Nå skjer det mye spennende rundt meg! Jeg har vært litt i prat med ei venninne om å jobbe mer med mennesker og psykisk helse – og nå har hun begynt å jobbe med HIBU og Asker kommune på et prosjekt som kalles «Recovery». Det skal være et sted for folk med psykiske lidelser, hvor de kan få til mestring og jobbe sammen. Det er ikke klarlagt hvordan alt skal fungere enda – rett og slett fordi dette er «formelen» – deltakerne skal være med å bestemme hvordan innholdet i «verkstedet» skal være. Det er jo helt genialt!

Dette gleder mitt hjerte! Dette er noe jeg brenner dypt for, og jeg tenker at dette må jeg komme nærmere inn på! Jeg er jo så heldig å kjenne Therese, så hun kan fortelle meg mer tenker jeg. Gleder meg til å finne ut mer!

Dere må bare lese om prosjektet her:

http://www.psykiskhelsearbeid.no/content.ap?thisId=6642

Kjempebra Therese!

recovery

(Bildet er stjålet fra innlegget på psykiskhelsearbeid.no)

This entry was posted in: Helse, Psykisk Helse

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s