Hverdag, Kaffe, Mat og kosthold
Legg igjen en kommentar

Første dag som arbeidsgiver!

Ja det var en opplevelse gitt! I går startet Marius å jobbe for meg. Han skal jobbe som selger i 50% stilling, og selge alle produktene mine. Jeg tenker han starter med kaffe og Balance-produktene, fordi det er det jeg trenger mest akkurat nå. Det går fort om dagen, og da trenger jeg å fylle på litt kunder! Produktene er jo fantastiske, så det skal vel gå lett for han tenker jeg!

Min første dag som arbeidsgiver var spesiell. Jeg tenkte jeg skulle bruke den mest til opplæring, men det føltes som Marius var veldig på hugget til å komme i gang. Det liker jeg! Allikevel holdt jeg han litt tilbake fordi jeg føler det er veldig viktig å vite litt om bakgrunnen til hvorfor disse produktene er så fantastiske! Og hvorfor de er så absolutt nødvendige for alle og enhver! Hvis du vil vite mer selv kan du sjekke ut Balance og Kaffe på http://www.zinzino.com!

Jeg var vel ikke like forberedt som jeg burde ha vært fant jeg ut i løpet av dagen 🙂 Det er litt annerledes å være arbeidsgiver enn å ha folk innleid på timesbasis. Før når jeg har hatt det har disse menneskene vært ganske klare i utgangspunktet, og de har kjørt litt sitt eget løp. Plutselig hadde jeg noen som trengte litt mer fra meg, og som selvfølgelig forventet at jeg skulle være klar til å gi han det han trengte for å sette i gang. Jeg må derfor skjerpe meg litt i dag!

Marius skal jobbe i 50%, og etter hvert kanskje også ha med seg en praksiskandidat. Det blir veldig spennende. Etter hvert håper jeg at jeg kan ansette begge to, og ikke minst gi Marius en full stilling. Det er bare økonomien det står på! Og litt tiden da 🙂 Jeg må jo avgårde på jobb i dag på Reaktorskolen. Marius skal få jobbe litt med Thomas i dag (mannen min), og så har han sagt han vil prøve seg litt selv. Jeg har lovt jeg skal holde kontakt i løpet av dagen, i tilfelle han trenger litt hjelp og støtte. Han må jo jobbe litt effektivt før jul om han skal klare å få inn alle timene sine før han tar ferie 🙂

Er det noen som kan tipse meg om hva jeg har glemt i forhold til å ha en ansatt? Har sikkert glemt masse 🙂 Det er mye som skal på plass: innmelding i arbeidsgiverregistreret, arbeidsgiveravgift og feriepenger. Heldigvis trenger jeg ikke tenke på pensjon enda, ettersom han ikke er ansatt i 75% eller mer. Gi meg gjerne tips om hvor jeg kan gå og lese eller ringe for å finne ut mer om hva det vil si å være arbeidsgiver. Jeg vil jo gi han den beste starten han kan få!

Så da er firmaet mitt blitt litt større! Spennende! Dette er bare starten på noe stort, det er jeg helt sikker på! Kan kjenne det i ryggmargen 🙂 Marius – du blir historisk!

Ønsk meg lykke til!

This entry was posted in: Hverdag, Kaffe, Mat og kosthold

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s