Coaching, Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Dagen i dag er en merkelig dag!

… den er din! I dag kan du gjøre akkurat det du vil – og få det til! Er ikke det en fantastisk tanke! Vi mennesker har muligheten til å styre vårt eget liv, bestemme utfallet av dagene våre. Og i dagen i dag har jeg tenkt til å lage til en fantastisk dag!

Jeg skal ha full dag med coaching i dag! Og det gleder jeg meg alltid til 🙂 Flotte mennesker som er på vei til å ta grep om livet sitt til å gjøre det til noe bedre. Blir så varm om hjertet når jeg ser mennesker gå i riktig retning og snu livene rundt og leve ut sitt fulle potensiale. Jeg gikk et kurs i sommer, som var om å finne sin plass her i livet og leve ut sitt fulle. Til slutt fikk vi utdelt et lys hver oss, og så ble lysene i taket slått av. Vi fikk beskjed om å holde dem opp i luften, og rommet ble fylt av lys, det ble nesten som om lysene ble slått på igjen! Så gav de beskjed om at ca halvparten skulle ta ned lysene sine igjen, slik at de ikke syntes. Det ble vesentlig mørkere, sånn at vi nesten ikke så. Dette var metaforen på at om alle lever ut sitt fulle potensiale vil verden bli et lyst og varmt sted, mens hvis noen ikke gjør det vil det bli helt annerledes, og lyset i verden vil forsvinne. Det var ganske sterkt å være med på, og jeg har lyset mitt ved sengen min for å minne meg på hver dag at jeg vil leve ut mitt fulle potensiale, og min misjon her i livet for å gjøre verden et bedre sted. Det at jeg daglig hjelper andre til å gjøre det samme gjør at jeg oppfyller min misjon et hjerte om gangen 🙂

Jeg kunne skrevet mye om min misjon, som har blitt veldig klar for meg det siste året, men det er et annet innlegg. Det viktigste alle kan gjøre er å starte med å bli klar over at livet ikke «blir gjort mot deg», men at det er du som styrer det! Hvilke valg du tar påvirker hverdagen din, som igjen påvirker fremtiden din! Hvis du har et mål, legg merke til i hvert øyeblikk om det du gjør fører deg nærmere eller lenger bort fra det du vil oppnå. Og husk å gjøre hver dag noe som gjør deg glad!

Så ha en fantastisk dag! Dagen er din – grip den!

NLP2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s