Helse, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening, Psykisk Helse, Trening
Legg igjen en kommentar

Kveldsturer hver kveld?

Venninnen min går turer hver kveld. Hver kveld ut i den flotte naturen rett ved huset hennes. Jeg ser bilder på bloggen hennes (http://marlenhoeier.wordpress.com/) støtt og stadig med vakre trær og jorder med rim og snø på. Det ser fortryllende ut!

Ikke minst tenk hva det gjør med hodet! Rolige kveldsturer hvor alle tankene bare kan fly. Mindfulness walking! Bare la tankene fly og få ut alt stress og mas. Puste fritt og godt i den klare luften. Og få bevegd kroppen litt samtidig!

DET hadde vært noe for meg. Men jeg er rett og slett litt for glad i sofaen. Når unger og mann slår seg til ro for kvelden er det veldig deilig å finne roen foran PCen. Jeg har sagt jeg vil ut i alle fall et par dager i uka, men foreløpig er jeg nok bare oppe i en kveld i uka. Uheldigvis har jeg ikke like flotte omgivelser å skrive om som Marlen, men hodet får seg en luftetur allikevel!

Jeg tror det er viktig for kropp og sjel å komme seg ut litt. Jeg sitter i alle fall mye inne! Men jeg beundrer Marlen som kommer seg ut HVER kveld! Onkelen og tanten min på Sørlandet gjør også det. Fantastisk! Godt for alt det stresset vi klarer å pålegge oss selv i løpet av dagen. Klarer du å komme deg ut?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s