Aksjer, Hverdag, Marcus de Maria, Studiene
Comments 2

11 dager i London!

Puh! Jeg har ikke fått oppdatert på en stund! Har vært i London på kurs igjen! Denne gangen i hele 11 dager! 9 dager etter hverandre med tre forskjellige kurs! Det tar på energien – men det er jo kjempespennende da!

Denne gangen var det Marcus de Maria som var host! Han og verdens beste team rundt han har huset meg og mamma i 9 dager med herlige input om hvordan bli en fantastisk trader! De første to var Forex trading kurs. En liten gjeng (på Marcus sine kurs er det bare små grupper, sånn at alle får stilt de spørsmålene en vil, og alle får hjelp – genialt!) brukte hele helgen på å gå igjennom tre geniale, enkle strategier på hvordan trade forex. Det som jeg alltid har trodd var så komplisert er faktisk enklere enn aksjer! I 5 hele dager etter det var vi på Forex Bootcamp, hvor vi fulgte og fikk hjelp av hans fantastiske tradere (verdenskjente Avi for eksempel, som har en rekord på å tjene 667% på tradene sine!), som i detaljer viste oss hvordan vi skal bruke dagene våre fremover og drillet oss i strategiene. Nå sitter de som støpt!

Så avsluttet vi med to dager med Paul Harrison, Marcus sin head trainer på aksjer, og fikk en ny gjennomgang av disse strategiene også. Og det trengte vi! Nå sitter det også som støpt, og jeg har ny giv! Han er en fantastisk mann som jobber for at vi alle sammen, helt fra nybegynnerstadiet, skal bli proffe tradere; som han sier ikke så og så lang tid men «As long as it takes!».

Marcus var selvfølgelig innom, så jeg fikk kost og klemt litt på han også! Han er en fantastisk mann som lever som han lærer og er veldig «Down to Earth». Han er ikke for fin for noen han! Og ønsker at alle skal få det til, og jobber ustanselig for det!

Så nå er jeg i gang! Sitter og følger tradene mine, foreløpig bare med lekepenger – jeg tror det er viktig å få gode resultater før man starter med ordentlige penger – men allikevel veldig seriøst. Dette er kjempe-enkelt når til og med jeg kan få det til!

Marcus holder et webinar 17 desember der du også kan få lære strategiene! Gratis er det også! Følg denne linken for å komme til eventet: https://www.facebook.com/events/1398038847103961/?fref=ts

Gleder meg masse til det!

Marcus webinar

2 Comments

  1. Helene says

    Hei,
    Kom over bloggen din når søkte på Marcus de Maria. Jeg var nysgjerrig på om det du har lært på kurset hos Marcus de Maria har vist seg å være nyttig? Jeg vurderer selv å delta på kurset. Er det verdt pengene?

    • Absolut! Jeg bruker strategiene i aksjer og har også gått på forex kurs hos han. Enkle strategier som er lette å følge. Og trenerne hos han er fantastiske! De lever etter «as long as it takes» for å gjøre deg om til en trader – slik at du kommer til å føle at dette er helt naturlig for deg. Pengene for kurset kommer du til å tjene tilbake 🙂 Hvor i verden tenker du ta kurset?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s