Helse, Hverdag, Selvutvikling, Trening
Legg igjen en kommentar

Ut i det fri!

Grått og trist i dag. Men det stopper ikke humøret! Humøret kan man ha på topp hver dag, uavhengig av været! Visste du det? Si til deg selv at dette blir en fantastisk dag, så blir det det!

Og grått vær til tross, i dag skal jeg snart ut og gå tur! Blir så deilig! Lufte hodet litt. Jeg sitter altfor mye inne – bil frem og tilbake til jobb, inne på jobben, og inne på kvelden. Sant nok begynner det å bli surt og kaldt ute, men denne uken har jeg faktisk vært ute 2 ganger og luftet hodet. Jeg har startet en ny trend, og er på vei til å dra med meg hele familien. Dette kan jo være begynnelsen på skiturer på vinteren! Så gøy! Ut minimum 2 kvelder i uka, det tror jeg alle har godt av. Ikke bare for å bruke bena litt, men for å lufte hodet. Det er godt for både hodet og lungene å få litt ny luft!

Men vil man bruke det som litt trening er det mye kalorier å brenne på en kjapp tur i skogen. Vet dere, min tante var ganske stor (og da mener jeg stor altså), men så begynte onkel å dra henne ut HVER kveld på en tur. De første gangene klarte hun bare 15 minutters turer, men etter hvert ble det en halv time, så en time, og nå går de gjerne to timers turer på kveldene. Hun har gått ned sikkert 30 kilo, og er lykkelig som aldri før!

I dag skal jeg gå med ei venninne som har fått seg skritteller, og er kjempeivrig for å få til mest mulig skritt. I tillegg til å komme oss ut, får vi jo møtt hverandre, noe vi ikke har gjort på altfor lang tid, så skravla kommer til å gå vettu 🙂 Det er en annen måte å få lufta huet på – skravle littegranne!

Selv om jeg akkurat har stått opp, og sitter her i pysjen, er jeg klar som et egg. Mannen sover fortsatt, så han blir vel ikke med denne gangen, men det skal bli deilig å komme seg ut som første man gjør på morgenen! Gleder meg allerede!

Er du klar for dagen? Kom deg ut i gråværet og smil til verden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s