Coaching, Helse, Hverdag, Kaffe, Psykisk Helse, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Praksiskandidater!

Ja, nå går det seg til her! Firmaet og kursene begynner å ta form – og da begynner oppgavene som skal gjøres å melde seg også 🙂 Jeg har sjekket med Nav og har funnet ut at jeg kan bruke praksiskandidater i firmaet mitt, så nå tenkte jeg høre litt med folket der ute; finnes den rette for meg? Jeg vet ikke hvor mange jeg trenger enda, så langt har jeg ikke kommet, men det er i alle fall muligheter for ansettelse etter endt praksis!

Jeg ser jo hva slags oppgaver jeg trenger hjelp med: administrasjon: litt printing av flyers, levering av de, lage brosjyre, oppdatering av facebook, twitter og nettside, litt timeregistrering og lett regnskap. Denne praksiskandidaten blir gående sammen med meg, og læres opp til å gjøre disse tingene, slik at når den evt ansettes kan den gjøre disse tingene selv.

Det viktigste jeg ser jeg trenger er hjelp til å få ut ordet om at jeg finnes! Jeg har jo flere spennende prosjekter, og jeg har flere produkter jeg er involvert i som jeg trenger kunder på. Nå ser det ut til at jeg har ansatt en på deltid som skal jobbe med salg, så praksiskandidaten kommer til å gå sammen med denne personen og lære av den. Jeg har jo også jobbet med salg i mange år, og kommer til å være med på opplæringen selvfølgelig, og stå som kontaktperson. Jeg ønsker en som har litt tæl, tåler et nei, og som ikke er redd for å bare gå inn et sted og tilby produktene mine, eller plukke opp telefonen og ringe en vilt fremmed organisasjon og spørre om jeg kan komme å holde kurs. Jeg har selv jobbet på denne måten, og det er klart det er ikke det enkleste man gjør, men det ligger mange muligheter for for eks bonuser og sånn når man kommer i jobb da 😉

Jeg kunne også gjerne tenke meg å ha noen som vil gå sammen med meg og lære seg å coache/holde kurs. Gå i coaching selv hos meg og se hvordan prosessen er, og hvilke teknikker jeg bruker, for så å bli en som kan holde kurs for meg. Jeg har ikke så veldig god tid til å følge opp denne kandidaten på dagtid, og de kursene jeg holder er jo gjerne på ettermiddag/kvelden, så jeg trenger en person som har muligheten til det, også fremover når den blir ansatt.

Som dere ser er det mye jeg ønsker meg. Og jeg har jo muligheten til å ansette opptil 10 personer i firmaet mitt sånn det ser ut nå, men jeg kan nok ikke ha alle praksiskandidatene samtidig, det blir nok for mye jobb ved siden av coachingen min. Så jeg skal gjøre en vurdering, men da vil jeg gjerne se hva som finnes der ute, for kommer den riktige personen til en av stillingene, vil jeg kanskje prioritere denne stillingen først.

Finnes det noen der ute som har lyst til å være med på noe sånt? I så fall, ta gjerne kontakt med meg på mail ireneaasland@live.no!

Kom gjerne med forslag til folk som kan være bra også!
På forhånd takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s