Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Skrive bok?

Jeg har vel tenkt på det lenge. Tenkt på om det hadde vært noe for meg. Jeg har jo så skrivekløe av og til (det syns jo her på bloggen!), men jeg har ikke helt visst hva jeg vil skrive om. Jeg har kanskje nevnt det før, men nå har jeg funnet tema mitt. Nå, klokken kvart over seks på morgenen, fikk jeg plutselig ånden over meg. Innledningen bare formulerte seg i hodet mitt, og jeg måtte skrive den ned. Like fort som den kom ned på papiret, kom jaggu en hel side.

Jeg vet jo ikke om det er sånn dette kommer til å se ut til slutt, kanskje jeg må dra det mer ut i tid i selve boka det jeg skriver, men det føles i alle fall riktig ut nå. Veldig spennende er det i alle fall!

Jeg tror troen på at det finnes i alle fall en bok inne i meg ble veldig styrket når venninnen min Anita Andersen nå fikk gitt ut sin bok «STERK – en håndbok for jenter». For øvrig en veldig spennende bok om hvordan man skal tenke seg sterk, slik at man er forberedt på en hvilken som helst situasjon. Anbefales! Det styrket i alle fall min tro på at jeg også kan få det til. At det jeg har å fortelle verden faktisk er interessant.

Så er det bare å finne frem til den formelen som fungerer. På nyåret får jeg kanskje muligheten til å sette dette i system, ettersom at Elevate (www.elevate.no) muligens skal sette opp et kurs med en fantastisk forfatter som har et enkelt trinn system som ender i suksess. Dette får dere høre mer om når jeg vet noe mer!

Jeg tror dette kommer til å ta litt tid altså. Jeg er ikke klar for å sette meg ned og gå gjennom prosessen og få boka ut i løpet av de neste ukene for å si det sånn. Dette er et prosjekt jeg kommer til å kose meg med en stund, og så får vi se hvordan det utfolder seg. Jeg har jo noen planer om å dra inn andre menneskers historier i boka også, og da må jeg jo finne de personene 🙂 Ønsk meg lykke til – just you wait and see 🙂

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s