Coaching, Endelig Røykfri, Hverdag, Reaktorskolen, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Så mye som skjer!

Nå må jeg beklage igjen vettu. Ser at folk er innom her støtt og stadig og ser om jeg skriver noe spennende, men jeg er bare opptatt opptatt opptatt! 🙂 Det er jo gøy da, spennende tider, men beklager at jeg ikke holder dere oppdatert!

Et lite innblikk i min hverdag nå: jobber fullt på Reaktorskolen – og elsker det! Jeg skal teste ut noen nye teknikker denne uken tenkte jeg, føler at det er noen som trenger det lille ekstra. De fleste gir meg tilbakemelding på at de absolutt er kjempefornøyd med stilen min, men jeg selv føler vel at jeg bruker litt lite teknikker 🙂 Det er vel litt at det bare sitter i finga, jeg er i flow når jeg går inn i samtalene, så det de trenger der og da det er det som kommer frem og som jeg bruker, så det føles ikke som jeg bruker teknikker, men det ligger jo bak alt jeg gjør vil jeg tro 🙂 Sjefene mine er super fornøyd i alle fall! Og deilig er det 🙂 Ikke noe som er verre enn å lure på om du gjør jobben din riktig!

Og så holder jeg røykekurs om dagen også! Spennende kurs på EB i Drammen (slipper å reise så langt denne gangen). Det er få påmeldte men på en måte er jo det bare fin fint; det betyr jo at det er mindre folk som røyker, og ingenting er jo bedre enn det. Jeg ser vel at det er trenden nå, at kursene mine har mindre og mindre folk påmeldt. Derfor er det mange andre planer fremover som skal settes ut i live! Just wait for it 🙂

Og så er jeg jo trener på barneidretten da! Og Sander går på fotball hver uke også. Nok å henge finga i. Det jeg sliter mest med å finne tid til er tradingen. Å jeg må bare finne meg en rutine på det altså! Hver morgen sitter jeg jo litt på PCen før jeg starter dagen ordentlig, så bør jo egentlig benytte sjangsen da kanskje? En rutine er ikke alltid lett å starte opp med 🙂 Noen som har noen tips?

Hverdagen som forlovet og happy tar jo sitt av fokuset også! Lykkelig familie tid med verdens beste mann og verdens beste unge. Det er også viktig å sette av tid til! Hvordan passer dere på at dere får kvalitetstid sammen hjemme? Det er ikke alltid enkelt i den hverdagen vi lever i. Vi har faktisk apet etter den ene søsteren min. Hun har vært sammen med mannen sin i noe sånt som 19 år (begynner det ikke å bli det snart?), og de er fortsatt like glade i hverandre. Vi tror alle at det rett og slett er fordi de i alle år har holdt fredagen hellig. Det er date night, og da skal de være sammen. Det er sånn at jeg kvier meg for å spørre om å få komme på besøk eller invitere de på noe den kvelden, for jeg vet hvor viktig de ser på den dagen som deres egen. Sånt er viktig for forholdet! Så vi prøver å gjøre det samme, og håper det vil gi oss samme effekten som de har hatt i alle år!

I dag har mannen min bursdag, og siden det er hans første bursdag i dette huset blir han nok litt overrasket om ca ti minutter. Her gjør vi det nemlig sånn at man blir vekket på senga med lys, kake og gave 🙂 Koselig tradisjon vi har hatt i alle år fra jeg var liten. Så nå må jeg vekke Sander og gjøre klar kaka! Snakkes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s