Endelig Røykfri, Helse, Røyking
Legg igjen en kommentar

Om kurset Endelig Røykfri

Tenker du på å slutte å røyke? Det er litt skummelt ikke sant? Kunne du tenke deg å slutte uten røykesug og negative tanker? Da er kurset Endelig Røykfri noe for deg!

Kurset er utviklet av Irene og psykolog Sigurd Stubsjøen, som har jobbet med blant annet røykeavvenning i over 25 år. Sammen har de hjulpet tusenvis av mennesker til å bli varig røykfrie.

Kurset går over 4 uker, hvor vi møtes en dag i uka, ca 2 timer hver gang. Du får lære psykologien bak røykeavhengighet, og hvorfor det er så vanskelig å slutte. Du får gode teknikker og lærer å tenke positivt rundt blant annet røykesug. Vi har 70% suksessrate som gjennomsnitt, men de siste årene har vi faktisk kunne levere hele 90% suksess på kursene våre!

Irene sluttet selv med metoden etter å ha vært avhengig av røyk i over ti over, fra hun var 10 år gammel til hun var 20. Kurset gjorde det enkelt å slutte, og den dag i dag er tankene ikke i nærheten av røyking lenger! Dette kan bli deg også!

Kursene holdes både i bedrift og for privatpersoner. Ønsker du private coachingtimer legger vi opp det løpet du ønsker sammen!

Ta kontakt med Irene på telefon 91398525 eller mail ireneaasland@live.no for mer informasjon!

This entry was posted in: Endelig Røykfri, Helse, Røyking

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s