Endelig Røykfri, Helse, Røyking
Legg igjen en kommentar

Om kurset Endelig Røykfri

Tenker du på å slutte å røyke? Det er litt skummelt ikke sant? Kunne du tenke deg å slutte uten røykesug og negative tanker? Da er kurset Endelig Røykfri noe for deg!

Kurset er utviklet av Irene og psykolog Sigurd Stubsjøen, som har jobbet med blant annet røykeavvenning i over 25 år. Sammen har de hjulpet tusenvis av mennesker til å bli varig røykfrie.

Kurset går over 4 uker, hvor vi møtes en dag i uka, ca 2 timer hver gang. Du får lære psykologien bak røykeavhengighet, og hvorfor det er så vanskelig å slutte. Du får gode teknikker og lærer å tenke positivt rundt blant annet røykesug. Vi har 70% suksessrate som gjennomsnitt, men de siste årene har vi faktisk kunne levere hele 90% suksess på kursene våre!

Irene sluttet selv med metoden etter å ha vært avhengig av røyk i over ti over, fra hun var 10 år gammel til hun var 20. Kurset gjorde det enkelt å slutte, og den dag i dag er tankene ikke i nærheten av røyking lenger! Dette kan bli deg også!

Kursene holdes både i bedrift og for privatpersoner. Ønsker du private coachingtimer legger vi opp det løpet du ønsker sammen!

Ta kontakt med Irene på telefon 91398525 eller mail ireneaasland@live.no for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s