Aksjer, Marcus de Maria, Studiene
Legg igjen en kommentar

Aksjer!

Er det noen som har noen spennende aksjer i USA som jeg kan kikke på? Har jo begynt med day traiding! Eller foreløpig er jeg bare å øver meg på en virituell plattform, har ikke begynt med penger enda. Men jeg syns det er vanskelig å finne noe som er interessant å legge noe i. I går satt jeg og kikket over sikkert 50 ticker’e, og fant ingenting jeg kunne kjøpe akkurat nå. Så jeg trenger noen tips!

Jeg er jo på den amerikanske børsen, så hva som skjer her hjemme er jeg ikke så interessert i. Foreløpig i alle fall. Jeg har noen teknikker som jeg har lært av Marcus de Maria, en av de beste i UK. De er kjempespennende, og jeg jobber hardt med å få det inn i fingrene. Det er klart at om jeg ikke har noen aksjer å trene meg på så blir det vanskelig….

Derfor trenger jeg litt tips! Noen som vet om noen solide selskaper som jeg kan sjekke ut? Trenger ikke være de største selskapene, og heller ikke de dyreste. Tenker litt på se på indekser også, men forex har jeg ikke lært meg enda – skal på kurs i November faktisk! DET gleder jeg meg til, men det er visst mer komplekst 🙂 Jeg har heldigvis en gjeng her hjemme i Norge som kjenner det samme systemet, som møtes hver måned og kanskje også oftere etter hvert, som jeg har litt støtte i. Lærer mye i det! Og gleder meg til å begynne med ekte penger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s