Coaching, Endelig Røykfri, Hverdag, Quantum Leap, Røyking, Studiene
Legg igjen en kommentar

Endelig Røykfri – informasjonskurs!

Ja må jo fortelle dere hvordan det gikk da! Hadde jo håpet på at jeg skulle bli den første på Mastermindgruppa som kunne fortelle at jeg hadde brukt systemet vi lærte på Train The Trainer – men det ble ikke sånn gitt.

Kurset var godt lagt opp og jeg var spent som bare det; men så kom det bare fire stykker…. Jeg syns ikke jeg kunne bruke den formen da, det hadde bare blitt påtatt. Det blir vel ikke sånn at jeg bruker den formen hvis de bare blir en fire-fem påmeldte heller, blir liksom litt kunstig.

Så da fikk jeg ikke øvd meg da. Men jeg fikk brukt coaching da! Brukte mye tid på hver enkelt, for å se hva de blant annet kunne gjøre annerledes, og gi dem litt tips om hva vi skulle jobbe videre med på kurset. De virket fornøyd, og hun som hadde leid meg inn sa at hun syns det ble en veldig fin prat. Jeg fortalte alle sammen at jeg ikke kom til å kjøre kurset sånn jeg hadde tenkt, at jeg ville heller sette meg ned med dem å gi dem mer av meg, og la jo vekt på at det var jo akkurat det de ville få hvis de meldte seg på kurset. Det er jo litt luksus da! Det skal være påmelding neste uke, så jeg håper det blir et kurs da. Gjør ikke meg noen ting at det er et lite kurs, formen blir bare litt annerledes. De virket fornøyd de i alle fall, så jeg håper de kommer. Vi snakket litt om å åpne opp for samboere også, så får se om de kanskje tar med seg noen. Hadde jo vært litt gøy det også – da får de jo støtte hjemme.

Så da må jeg nok vente litt til før jeg prøver ut de nye skills’ene mine 🙂 Hvis det blir et lite røykeslutt kurs nå, blir det vel kanskje ikke før over på nyåret, om jeg ikke holder noe på jobben. Vi har jo snakket om at jeg skal holde litt goalmapping der, så kan jo kanskje snike inn noen elementer i det da 🙂 Men for nå får jeg nøye meg med å fortsette å lage kurs; jeg må jo endre på Endelig Røykfri også, i tilfelle jeg får en stor gruppe!

Håper alle får en fantastisk høst dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s