Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Mastermindgruppe!

Endelig! Endelig kom jeg meg på Quantum Leap møte i Oslo. Var der første gangen det var, og så har det ikke passet de andre gangene, men i går kom jeg meg endelig dit!

Det er en kjempefin gjeng vi er! Nå har det kommet til to nye også, og jeg kan kjenne på meg at de kommer til å bli et fantastisk bidrag til gruppen. Flotte mennesker med masse innsikt og opplevelser å dele. Gleder meg til å bli bedre kjent med dem!

I går snakket vi om Train The Trainer og fikk debrifet litt. Vi var først og fremst enige om at det absolutt var et fantastisk kurs som vi kommer til å få brukt i hverdagen vår. Neste gang får vi kanskje høre fra noen som har prøvd det ut i livet (jeg kommer tilbake til min opplevelse). Så gjorde vi noe absolutt spennende. T.Harv Eker holdt et internett kurs for en tid tilbake som vi deltok på – 3 day life Makeover – som handlet om å sette seg mål og lære en fantastisk måte for å rett og slett få satt i gang med å gjennomføre det! Rett og slett få satt ut i live de tingene du kanskje er litt redd for å gjøre, eller som du gruer deg til.

Det handler om å ta det første skrittet. Det helt første skrittet – rett og slett å for eksempel bare sette av tid. Teorien er at om du først setter av tid kommer du til å gjennomføre det, og da følger også resten av måloppnåelsen på. Det er litt vanskelig å sette opp hva den første tingen skal være, fordi vi er så vant til å tenke at måloppnåelse skal formuleres som: Sette av tid fra 20-21 til å gjøre ditt og datt. Harv sin metode mener da at det faktisk er to mål i ett, og at det første steget er å sette av tid fra 20-21. Hvis jeg først sitter der vil jeg gjøre det andre målet mitt – nemlig å gjennomføre det jeg har lyst til å sette av tiden min til. Spennende måte å tenke på!

Mitt mål var akkurat det at jeg skal sette av tid fra 20-21 i dag. Jeg regner med å gjøre andre delen av målet mitt – nemlig å bruke tiden til å lage en ny aksjekonto slik at jeg kan begynne med tradingen aktivt igjen. Har brukt altfor lang tid på å grue meg til å komme i gang igjen. Jeg vil ha resultatet men gruer meg litt til prosessen. Er det ikke noen ganger sånn? Nå gleder jeg meg til å faktisk gjennomføre det – for jeg har også satt opp en liten belønning i andre enden – noe som er like viktig mener både jeg og Harv 🙂 Ikke nødvendigvis så stor belønning for små ting, men endog noe du faktisk ser frem til! Og nå gleder jeg meg til i kveld! Ønsk meg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s