Hverdag, Quantum Leap, Røyking, Studiene
Comments 2

Lage kurs!

I dag har jeg en full dag! Spennende! Det mest spennende på programmet er at jeg får brukt metodene jeg lærte forrige uke. Ja, allerede nå får jeg brukt en del av de i alle fall.

Jeg er invitert til å holde infomøte om kurset mitt Endelig Røykfri på EB Nett. Kjempemange ansatte så jeg håper dette går veien. De skal bli en røykfri bedrift og ønsker å bruke mitt kurs for å hjelpe de ansatte med å slutte. Så gøy! Det er ikke obligatorisk å gå på kurs, derfor skal jeg prøve å motivere dem i morra. Og siden jeg har disse fantastiske verktøyene, gleder jeg meg til å prøve dem ut.

Blir litt spennende også da! Helt nytt opplegg – og det er ganske annerledes enn hvordan jeg ville lagt det opp før. Jeg er ikke redd for å stå foran mennesker, og jeg klarer helt fint å motivere mennesker til å ta avgjørelser, men spennende å se om formen på kurset passer til trauste Nordmenn!

Jeg kommer jo til å stille en hel del spørsmål og prøve å få med meg folk – deltagelse under undervisning viser at man det man lærer sitter 85% bedre faktisk! Derfor er det jo helt avgjørende at folk er litt med under kurset. Jeg skal også gi masse verdi for tiden deres der – de skal faktisk få lære en teknikk eller to på de 45 minuttene jeg skal være der; dette er også en del av opplegget. Gøy ikke sant? Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal snakke om enda, må se på det i løpet av dagen. Gjorde ganske mye klart under kurset i forrige uke faktisk, ettersom dette var et av temaene mine.

Jeg gleder meg veldig til å prøve det ut. Forteller dere om det gikk skikkelig på trynet eller om det funka bra. Om det fungerer helt til påmelding får jeg vite neste uke når påmeldingsfristen er 🙂 Ønsk meg lykke til da!

2 Comments

  1. Lykke til 🙂 glad for at du jobber intenst med røykesluttkurs, du har jo klart det selv. SÅ DA KLARER DU Å MOTIVERE ANDRE TIL DET ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s