Endelig Røykfri, Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Siste dag i London for denne gang!

Og det regner… Som om London er lei seg fordi vi drar:) Dette har vært en fantastisk opplevelse, og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem – så dette kommer til å gi resultater! Gleder meg allerede, men er litt sliten kjenner jeg. Har vært en lang uke også!

Får prøvd meg allerede på onsdag da jeg skal holde et info møte om Endelig Røykfri på EB Nett i Drammen. Stor bedrift som skal bli røykfri, og som skal bruke meg til å holde kurs for de ansatte. Håper mange kommer, så jeg kan inspirere dem gjennom de nye teknikkene mine til å bli med på kurset! Jo flere som blir med jo flere klarer å slutte å røyke, og det er jo en fantastisk tanke! Gleder meg, men er litt spent, ettersom jeg jo kommer til å bruke denne formelen som er helt ny for meg. Redd for hvordan folk kommer til å reagere – men det er jo bare my little voice som forteller meg negative ting, så jeg skal nok få det til med glans uansett!

I dag blir det enda litt mer luksus med boblebad og svømming før vi setter nesa mot flyplassen. Skal bruke litt tid der til å skrive manus for kurset og jobbe litt med andre spennende planer før vi endelig kommer oss hjem. Kommer ikke hjem før sene sene sene kvelden i kveld, men det har vi jo strengt tatt blitt vant til denne uka da 🙂

Gleder meg til å sette i gang med CDene med Blair når jeg kommer hjem også – gir dere et innblikk i det så snart jeg kommer i gang!

Ønsk meg lykke til på turen over vannet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s