Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Train The Trainer – vel overstått!

Ah, i dag sov jeg til klokken ble ti! Har fortsatt ikke kommet meg ut av senga, enda det har gått en time! Elsker det! Veldig slapp i dag, og det er deilig! Det har vært en hard uke, så i dag skal vi bare slappe av!

Og for en uke det har vært! Blair Singer er jo helt fantastisk, det må bare sies! Han er så ærlig, så sårbar, så klar på at han bare er et menneske i utvikling selv – han setter seg ikke på en pidestall som veldig mange trenere og ledere gjør (ingen av de jeg har blitt kjent med det siste året da!). Det er så deilig! Han sier rett ut at han fortsatt jobber med seg selv, og da blir alt så ekte! Sjekk ut siden hans http://www.blairsinger.com – han har noen produkter rundt Little Voice Mastery som er helt sinnsyke! Hvordan håndtere den lille negative stemmen i hodet ditt 🙂

Mac Attram var jo også der denne uka. Han er en fantastisk fyr ❤ Finnes det varmere menneske på denne jord! Han sier bare pene ting om folk han! Aldri et negativt ord. Han kjenner både meg og mamma, og klemmer og koser på oss når vi møtes. Snakket med han i går og han kommer til å være med på de andre kursene jeg skal på fremover også! Gleder meg masse til å møte han allerede. Han har et så varmt hjerte, og er en fantastisk Coach. Han ble faktisk kåret til Coach of the year i UK. Ikke dårlig 🙂 Sånne folk vil man henge rundt vettu!

Og så alle de 600 fantastiske menneskene i det rommet da! Blair sa det så flott på slutten av kurset: "The feeling in this room – its sacred to me". Det er akkurat sånn det føltes. Hellig. Ingenting som kommer i nærheten av en slik følelse når du har 600 mennesker rundt deg, og du kjenner hver og en av dem bare vil deg godt. Bare vil støtte deg. Det er ikke alle andre steder du får den følelsen!

Kurset har bare vært fantastisk også. CONTENT og CONTEXT – helt fantastisk! Nå har jeg oppskriften til å gå hjem å lage seminarer og kurs og foredrag, og det kribler i fingrene. Jeg har en hel produktline klar, og markedssystemet som passer med det! Jeg har alltid visst det ligger mange seminarer inni meg, men jeg har ikke visst hvordan jeg skal få de ned på papiret – nå vet jeg akkurat hvordan jeg skal gjøre det! Og jeg gleder meg masse!

Vi fikk beskjed om å ta denne helgen fri, bare roe ned. Så det er akkurat det jeg skal gjøre nå. Snart blir det tid for en tur ned i SPA på hotellet, litt boblebad og badstu, og så tar vi oss en tur på shopping. Kvelden avsluttes på The View @ Sky Loft i London – utsikt over hele byen! Gleder meg masse!

Ta vare på alle rundt deg – dette er en viktig dag!

sky loft

(The Vieuw @Sky Loft ❤ )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s