Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Comment 1

Train The Trainer – update!

Hei så det går! Dette er IKKE hverdagskost for å si det sånn! Jeg har vært på mange kurs i mitt liv, og ikke minst i det siste, men dette er bare så fokusert, så klart! Det er hele tiden ting man kan bruke. Hele tiden oppskriften på hvordan gjøre det godt som trener – ikke bare godt forresten; men helt fantastisk! Dette blir så spennende!

Søvn derimot… Det er oppskrytt… I går var vi tilbake på hotell rommet litt over ett! Merk at vi starter kl 0900 om morran! Hele dagen går jo i ett, men vi er glade for å få de korte pausene vi får hver andre time ca!

I går var det første dag med outradious night – og jeg sang Money, Money, Money så høyt at 200 mennesker hørte hver minste ting, mens jeg danset i kostymet mitt. DET var gøy det! Bør absolutt prøves! I kveld fortsetter vi med andre dag, og da er det min gode venn Daniel sin tur! Det er en fantastisk følelse å stå på en scene og ha 200 mennesker heie på deg og skrike og juble som om du var en rockestjerne! En stor opplevelse!

Jeg våknet allikevel 45 minutter før klokka ringte – rett og slett fordi jeg er så gira! Gleder meg til hva denne dagen kan bringe. Blair Singer er bare helt fantastisk og gir alt! Om du noen gang får muligheten til å delta på Train The Trainer (T. Harv Eker signatur programme) så MÅ du bare slå til! Dette er det ingenting som topper tror jeg!

Ønsk meg lykke til i dag!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s