Hverdag, Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Train The Trainer!

I morgen reiser jeg og mamma til London! Gleder meg masse masse! Vi skal være med på T. Harv Eker sitt signatur program Train The Trainer! Det går over fem dager, og jeg har hørt masse fantastisk om det!

Kurset handler om å lære seg å stå på en scene. Hvordan bli en god trener/speaker rett og slett! Right up my alley! De bruker et system på alle kursene sine, som de her lærer bort. Alt er likt, og det funker! Gleder meg til å gjøre kursene mine enda bedre!

Blair Singer holder kurset. Han er visst helt fantastisk! Han har skrevet flere bøker om selvutvikling, salg og hvordan tenke seg til suksess. Han er kompis med, og jobber med Robert Kiyosaki! Rich Dad, Poor Dad vet dere! Det er ganske kult 🙂

Så fem dager med han, og ikke minst den gjengen som er med i Quantum Leap fra Norge, og alle de fantastiske menneskene man alltid møter på disse kursene – jeg gleder meg masse! Ikke bare lærer jeg masse, men jeg får Insights som jeg ikke klarer å få alene. Om meg selv, min visjon, arbeidet jeg gjør, og verden generelt. Bør absolutt prøves!

Skal prøve å holde dere oppdatert, men kurset holdes fra kl 0900 til kl 2330 hver dag – så mulig jeg er litt sliten 🙂 Da får dere oppdatering etter kurset! MÅ jo fortelle dere hva jeg opplevde!

Og så rekker vi forhåpentligvis en liten tur innom kontoret til Marcus de Maria! Han skal holde et spesielt møte for Inner Circle, så det blir veldig spennende! Og så blir det vel litt shopping kanskje? 🙂

London Baby!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s