Hverdag
Legg igjen en kommentar

Motivert til å hjelpe!

Er det å gi noe som er en del av hverdagen din? I det økonomiske systemet jeg lever etter, av T. Harv Eker, er en av postene det å gi. Han tenker å gi penger, men han sier at man også kan gi av det mest dyrebare man har – nemlig sin tid. Dette passer meg bedre 🙂

Jeg er involvert i flere prosjekter, og lurer også nå på å starte med et nytt. Jeg hadde et veldig spennende møte i går, så mulighetene bobler opp til overflaten. Vi får se hva tiden bringer 🙂

Noe jeg ER engasjert i er http://www.sykehusbarn.no. Dette er en stiftelse som jobber for bedre vilkår for barn med alvorlige lidelser som ligger på sykehus – de som har langvarige opphold. De arrangerer ting for barna som å få klovner til å komme på besøk, og donerer leker og julegaver. De gjør masse bra; les mer på nettsiden deres! Her kan du også gi et bidrag til prosjektet, gjennom både grasrotandel, sms, og vanlige overføringer/kredittkort. Det enkleste for deg er jo å bare sende en sms til 2434 og skrive SHB (30 kr), SHB1 (100 kr) eller SHB2 (200 kr). De fortjener absolutt all støtte de kan få.

Stiftelsen drives av Magne Helander og Trond Espen Hansen. De er begge fedre til barn som har fått en alvorlig kreftdiagnose, og som bruker mesteparten av sin til på sykehus. Magne er far til Ylva som er 5 år, og Trond Espen til Eliisa Marie på 1 år. Magne skriver veldig levende og deler mange av hverdagens øyeblikk på deres facebook side.

Dette er et veldig viktig bidrag til verden, og jeg oppfordrer sterkt til å dele budskapet! De gjør kjempemye bra og viser også verden en side av verden man gjerne helst ikke vil tenke på. At så små barn kanskje skal dø er en veldig stor tankevekker for meg. Kreft er ikke noe man skal ta lett på! Det kan skje oss alle!

Følg dem på blogg og facebook, doner penger og ikke minst del disse sterke historiene og det fantastiske som kommer ut av det med verden!

sykehusbarn

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s