Hverdag, Psykisk Helse, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Skrive bok?

Jeg hadde en opplevelse i går. En veldig god opplevelse! Jeg har alltid hatt lyst til å skrive en bok (eller flere!). Mamman min har skrevet en bok og jeg liker jo godt å skrive, men jeg har liksom aldri helt funnet ut temaet mitt. Men i går kom det snikende. Det var som om det rett og slett bare har ligget og ventet på meg – og nå mente universet at det var klart at jeg skulle begynne å skrive.

Jeg tror det som gjorde utfallet var at jeg for en liten uke siden var på møte med en helt fantastisk fyr, Petter Erik Nyvoll, som sammen med to andre herlige mennesker driver Elevate, et firma som tar inn speakere fra hele verden inn i lille Norge og er med på å utvikle mange, mange mennesker til en bedre utgave av seg selv! Bare elsker det de gjør; dere må bare sjekke ut http://www.elevate.no!

Men som sagt, vi var på møte og snakket om mange bra ting som kommer til å skje i fremtiden, og blant annet bestemte jeg meg for å bli medlem av Elevate. Da betaler jeg en 4500 kr og så får jeg 4 gratis dagsworkshops i året, samt nettworking før eventet og er med i community og litt sånn. Gleder meg masse! Og i den sammenheng lurer de på å gjøre noe for de som har lyst til å skrive bok. Det blir veldig spennende! Så mange bra folk de kjenner, så må det jo bare bli en fantastisk person som kommer til å komme å holde denne workshopen også! Fikk en liten smakebit av det – og da satte tankene i gang.

Jeg har jo som sagt lyst til å skrive flere bøker, men et tema som interesserer meg masse er jo psykisk helse. Jeg har veldig lyst til at andre skal få vite mer om hva som foregår i livet til noen med en psykisk lidelse, og det kan jeg kanskje få til nå. Jeg tenker i alle fall at det kan være et av temaene jeg skal gjøre noe med! Det første kanskje til og med!

Hva syns dere? Kanskje noen har noen som kunne tenke seg å være med i en sånn bok? Få fortelle sin historie? I så fall er det bare å sende meg en mail; ireneaasland@live.no – Spennende, spennende! More to come!

bok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s