Selvutvikling, Trening
Comments 3

Noen som jobber med Yoga?

Som dere sikkert skjønner er jeg på full fart inn i nye planer om dagen. Det blir så spennende, og jeg gleder meg til å fortelle dere om hva som skjer, men jeg kan ikke helt enda!

Det jeg KAN si, er at jeg tenker meg å få tak i gode samarbeidspartnere. Vi kommer til å trenge flere etter hvert på flere områder, men akkurat nå tenker jeg at jeg vil prøve å få tak i noen som driver med Yoga.

Jeg syns det er kjempespennende med Yoga. Jeg driver ikke med det selv, men kunne godt tenke meg å lære meg noen få triks jeg kunne hatt til å bruke når jeg står opp om morgenen. Jeg har fått høre at dette gjør masse for kroppens helse, og ikke minst for å klargjøre hodet for dagen.

Er det da noen som kjenner noen som driver med Yoga og som kunne tenke seg litt mer å gjøre? Helst i området Oslo/Drammen/Vestfold i første omgang.

Jeg kjenner jo en helt fantastisk dame som driver for seg selv, Heidi i Helseyoga, men hun har nok altfor mye å gjøre om dagen tenker jeg 🙂 Skal selvfølgelig høre med henne også, men vi trenger noen som har mulighet til å ta på seg oppdrag for oss. Dere bør sjekke ut Heidi sine timer her forresten:

http://helseogyoga.wordpress.com

Jeg håper jeg har noen lesere som kan hjelpe meg med dette! Kommer tilbake med andre ønsker til samarbeidspartnere, men håper noen kan hjelpe meg allerede nå. Ta kontakt med meg på ireneaasland@live.no eller legg igjen kommentar her, så tar jeg kontakt! Thanks!

Yoga

This entry was posted in: Selvutvikling, Trening

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s