Hverdag, Mindfulness meditasjon/oppmerksomhetstrening, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Vin og måneskinn

Rolig, blikkstille vann, månen speiler seg i overflaten. Nydelig hvitvin og helt stille i huset. Snakk om å være tilstede i livet! Dette trenger alle innimellom, bare ta en timeout og kjenne på pusten. Kjenne litt på hvordan livet påvirker deg og hva kroppen din trenger. Bare å puste litt.

Jeg elsker å ha den lille enkle stunden for meg selv innimellom. I mitt liv skjer det så fantastisk mye, at jeg trenger det lille pusterommet innimellom. For det meste har jeg denne lille fantastiske pausen tidlig om morgenen, før noen andre står opp – av og til også før solen står opp, men akkurat i kveld fikk jeg muligheten til å ta et par pust rett før senga.

Ute speiler den nesten fulle månen seg i vannet. Jeg kjenner meg veldig heldig som bor akkurat her og får nyte denne fantastiske utsikten over vannet. Det er noe spesielt med å se vann. Det roer ethvert menneskes sinn tror jeg. Jeg kjenner at jeg er veldig takknemlig for alt det andre fantastiske jeg har i livet mitt også. God følelse som sprer seg utover i kroppen. Nå puster jeg rolig. Og nå kan jeg sove godt!

God natt!
DSC_3216

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s