Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Long time, no see :)

Hey all! Da er jeg tilbake! Igjen…. Det er så mye annet som skjer her om dagen, så blogging blir ikke prioritert like mye som det burde! Men i det ligger det også at det vil komme nyheter her, så blir nok mer blogging fremover! Veldig spennende!

I dag er en av de siste sol dagene. Tenker at nå har i alle fall høsten kommet, og snart vinteren. Hva gjør du for å holde humøret og energien oppe på vinteren? Når vi lever i Norge, med masse kaldt vær og mørke dager, er det viktig å lage seg en strategi på hvordan man skal tenke når dagene blir veldig lange og noen ganger kanskje tunge. Min strategi går ut på å si til meg selv at livet er herlig! Jeg finner alltid noe å glede meg over; hver dag! Selv om det av og til kan være så lite som at nå er jeg så glad for at jeg klarte å vaske og brette litt klær! (Ikke helt min favoritt ting å gjøre!). Det er viktig å se de små tingene i hverdagen også!

Det viktigste er å si positive ting til deg selv. «Å så deilig det er å sitte inne når det er så mørkt og blåser sånn ute!», «Er det ikke deilig å kose seg sånn sammen med familien nå?». Alle små ting! Hjernen er ganske enkel, og hører på det du forteller den! Vær oppmerksom på hva du sier til deg selv!

Vi skal ut og nyte litt sol snart. Må bare se hvor lenge mannen har tenkt å sove hihi ❤ Ha en fantastisk dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s