Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hva du fokuserer på vokser!

I dag fikk jeg meg en veldig mektig opplevelse. Det er ikke første gang dette skjer, og jeg tror ikke på tilfeldigheter, så jeg tar det som en beskjed til akkurat meg at dette skulle skje akkurat nå. I dag morges satte jeg meg ned med boken min «Life Mapping» av Brian og Sangeeta Mayne (bør oppleves – helt fantastisk!), og akkurat i dag falt det seg sånn at det jeg leste handlet om at hva du fokuserer på vil vokse og oppta plass i din underbevissthet og dermed styre denne mot akkurat det du tenker på. Hvilke dominante tanker du har vil lage et kart og et mål for underbevisstheten å styre etter, slik at den sier: «Ja om det er det du vil, skal du få det – værsågod!»

Som sagt tror jeg ikke på tilfeldigheter, jeg tror alt skjer for en grunn; og det var nok akkurat dette jeg trengte å høre i dag. Det som gjør det hele enda mer fantastisk er at rett etter jeg leste dette sjekket jeg Twitter, surfet innom Marcus de Maria sin side og trykket på en link til en video han hadde lagt ut. Det var hans «Weekly words of wealth» som de lager hver uke, og i dag handlet det om; you guessed it: Hva du fokuserer på vil vokse! Morsomt? Ta hintet liksom, Irene 🙂

Og jeg vet akkurat hvorfor jeg trenger å få denne informasjonen inn med t-skjeer. Det er noe jeg har brukt så utrolig mye tankevirksomhet og tid på i det siste, og jeg har også vært veldig klar over at jeg har gjort det. Brian sier at det man sier høyt, og med følelse, vil gjøre enda mer inntrykk på underbevisstheten, og ikke minst når man sier ting om og om igjen til andre er det du selv som hører deg selv si det flest ganger. Selvfølgelig er det akkurat dette jeg har gjort. Mange ganger. Vennene mine begynner vel å bli litt lei hehe 🙂

Så nå sier universet at jeg må fokusere. Jeg må finne ut av hva jeg virkelig vil, for at jeg skal styre livet mitt i riktig rettning. Og jeg må slutte å bruke tid på andres tanker, følelser og motiver. Det er meg det dreier seg om, og det er kun jeg som kan bestemme hvordan jeg skal ha det. Og jeg starter i dag!

I’ll keep you updated 🙂 Husk at dette like gjerne gjelder deg – hva du tenker og snakker mest om vil påvirke hva slags utfall du får, rett og slett hva du får i livet ditt! Og er det ikke viktig da å fokusere på hva du vil heller enn på hva du ikke vil? Lykke til du også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s