Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Comments 2

Litt om One Day Trading Intensive

Hehe, ja jeg vet det er noen dager siden… Har bare vært på en «høy» siden og fått gjort kjempemye! Dette gleder jeg meg skikkelig til! Jeg kjenner at dette er noe jeg kan virkelig få til! Og jeg er helt grønn! Og da mener jeg skikkelig grønn på dette!

Det er bare det at Marcus har en fantastisk måte å forenkle ting! Han forklarer det enkelt og forståelig, slik at det går inn hos til og med meg! Og det blir faktisk spennende! Ja, tenk det – trading og investering spennende 🙂 Du bare MÅ gå på kurs hos han; så skjønner du hva jeg snakker om!

Vi hadde en hel dag inne i Oslo. Det var vel nærmere 140 stk i salen sa Torkil fra Elevate (fantastisk person forresten!). Morro altså! Jeg fikk sagt hei til han før han startet kurset, og det var kjempekoselig å se han igjen. Han er en person som virkelig tør å være seg selv, og ikke minst ikke tar seg selv så høytidlig! Jeg kjenner nok av mennesker som tror de må ta seg selv veldig høytidlig, og enda flere som tror, særlig om de er i lederposisjoner, eller er kjent, som tror de ikke kan være seg selv fullt ut. Men mer om det en annen dag 🙂

Vi fikk lære fire enkle strategier til trading/investering. Enkle strategier som den grønneste av den grønne kan bruke på aksjemarkedet, og som også passer for de mer erfarne. Rett og slett genialt! Gleder meg så til å starte!

Og så fikk vi selvføgelig et tilbud om videre kurs 🙂 To dagers kurs med skikkelig trening, på markedet med simulerte penger – her skal det inn med t-skje før vi starter så vi ikke taper noe! Jeg måtte jo selvfølgelig være med på det – og mamma også! Jeg vet ikke hvor mange som meldte seg på; men det var en del. Vi fikk selvfølgelig et godt tilbud – og takket være min kjære mamma som er en skikkelig «saver» hadde vi muligheten til å betale alt og få lov å være med! Jeg gleder meg masse masse!

Og så fikk jeg være med på lunch med han da 🙂 Han og fire damer; ikke dårlig det! Hehe, koste seg skikkelig han. Han er morsom – spiste litt av maten min gjorde han og haha! Jeg digger at han er så ekte; gjør akkurat det han har lyst, og prøver ikke å være en han ikke er. Og ettersom han følger meg på Twitter (som en av 28 personer), har vi allerede hatt kontakt etter at han dro. Det er mange jeg er glad for at jeg har i livet mitt om dagen, og han er en av de!

Tenk deg det da – å få lov til å lære dette av en person som er skikkelig fri; ikke bare i mindsettet sitt, men finansiellt 🙂 Jeg kjenner mange som tjener gode penger, og de tror nok de er finansielt uavhengige; men sammenliknet med Marcus er de ikke i nærheten en gang! Jeg har noe å strekke meg etter der 🙂 Bare vent; i løpet av 5 år er jeg der også! Ikke dårlig å komme dit før jeg blir 40 år:)

Dere MÅ bare bli med på 2 dagersen i Juni! Dette er for spennende og enkelt til å gå glipp av! Sjekk ut www.elevate.as for mer informasjon!

Nå skal jeg ut og gjøre mine «5 daglige aktiviteter for suksess» – verden se opp; her kommer jeg!

Lunch

En happy happy gjeng! See you soon my friends!

2 Comments

  1. Egil halfdansen says

    Hei, så fint det er flere som har oppdaget Marcus D:M ,følger han på Facebook og sett mye av han på YouTube, fikk dessverre ikke væt i Oslo 1. Mai men gleder meg til 7.September da han er tilake, er selv interressert i trading og holder på å lære meg. Har du kommet i gang med det du lærte i oslo?

    Hilsen Egil

    • Så gøy da! Han er super dyktig! Han kom jo dessverre ikke den 7ende, men han kommer garantert igjen! Følg med med Elevate, de kommer til å booke han igjen! Ja, jeg er i gang. Skal starte med ordentlige penger midt i November – da skal jeg være 11 dager hos Marcus i London og få hjelp av de som jobber på gulvet hos han, samt delta på enda en 2 dagers for litt repitisjon med Paul, og 5 dagers Forex kurs:) Gleder meg helt villt! Hvordan er det med deg? Har du startet litt på egen hånd eller venter du?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s