Quantum Leap, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

One Day Trading Intensive med Marcus de Maria!!

Endelig er dagen her! Vettu, jeg har gledet meg sånn! Ikke bare til å få vite hemmelighetene rundt Trading og investering, men til å møte den fantastiske Marcus de Maria igjen! Han var master trainer på Multi Millionare Intensive – kurset jeg tok for noen helger siden av T. Harv Eker. Og jeg må bare si at han snakket rett til meg; hans måte å formidle ting bare passet meg perfekt. Han er engasjerende, morsom og utrolig dyktig.

I tillegg fikk jeg muligheten til å snakke litt mer med han. Han var jo igjen og holdt en spesiell trening for oss som skal være med på Quantum Leap det neste året, og så hadde vi en fantastisk middag og mingling etterpå. Der danset vi blant annet til Gagnam Style på scenen mens vi ble filmet hehe 🙂 Fantastisk! Og så fikk jeg gitt han en klem da, heldige meg 🙂 Det gleder jeg meg til i dag også! Glad i klemmer jeg!

Ikke minst får jeg lov å spise lunch med han i dag da! Tror nok det var litt fordi det var jeg som satte i gang hele eventet hihi 🙂 Jeg tok kontakt med han på Facebook og sa jeg ville lære mer om systemet hans, for vi skal ikke møte han før Mars igjen og ta hele kurset hans, og jeg vil gjerne starte å tjene penger nå 🙂 Så han satte meg i kontakt med en kar på kontoret hans, og jeg la ut i Quantum Leap gruppa om det var noen som intressert i å bli med i samtalen – og det var mange! Så bare ballet det på seg, og så kom forslaget fra Elevate, promoteringsselskapet jeg kjenner som holder disse kursene i Norge, at vi skulle invitere han til Oslo – og så kommer han nå en dag til oss!

Heldige oss! Han har et fantastisk system som alle kan lære seg. Han har fem enkle strategier som gir brukeren full kontroll på investeringene sine, og som gjør det enkelt og trygt å få en fortjeneste. Han har fortalt litt, og det ser veldig spennende ut! Jeg gleder meg til å begynne å tjene penger 🙂

Så tidlig opp i dag, og ingen fri dag – men det er dette jeg vil bruke livet mitt på: det er det jeg brenner for: kursing og utvikling, læring! Jeg gleder meg sånn at jeg våknet kl fem i dag:) Hele dagen sammen med fantastiske mennesker, både Elevate gjengen, folk jeg kjenner veldig godt, folk jeg kommer til å kjenne veldig godt fra Quantum Leap gjengen og masse andre bra mennesker!

You should be there!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s